Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PwC a asistat Banco Comercial Português în vânzarea subsidiarei din România – Millennium Bank

ro

31 Jul, 2014 09:49 1409 Marime text
Bucureşti, 31 iulie 2014 – PwC a fost consultantul Banco Commercial Português (BCP) pentru vânzarea subsidiarei din România – Millennium Bank – către OTP Bank.
 
„A fost un proiect complex care a implicat o strânsă cooperare între echipe de consultanţi financiari de la PwC România şi PwC Portugalia. Această tranzacţie este un pas important pentru consolidarea pieţei bancare din România şi confirmă interesul care se manifestă de ceva vreme pe piaţa locală de fuziuni şi achiziţii, cu un accent deosebit pe sectorul financiar”, a declarat Vasile Iuga, Country Managing Partner, PwC România.
 
„Ne bucurăm că am reuşit să asigurăm un proces competitiv prin atragerea în tranzacţie a mai multor categorii de investitori: bănci deja prezente pe piaţa locală, bănci interesate să pătrundă pe piaţa din România, fonduri de investiţii, şi investitori din afara sectorului financiar. Procesul a fost unul inovator din punct de vedere tehnic, începând cu un raport de vendor due-diligence care a asigurat o derulare rapidă şi eficientă a tranzacţiei”, a precizat Alexandru Medelean, Director în cadrul departamentului de Tranzacţii, PwC România, managerul de proiect al acestei tranzacţii în România.
 
Echipa de proiect din România i-a inclus pe Vasile Iuga, Country Managing Partner, PwC România şi Managing Partner, PwC South-Eastern Europe (SEE), Bojidar Neitchev, Liderul departamentului de consultanţă de afaceri şi management, PwC SEE, Alexandru Medelean, Director în cadrul departamentului de Tranzacţii, Florin Cerna, Manager, şi Gabriela Pieleanu, Assistant Manager, PwC România.
 
Despre PwC
 
Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu mai mult de 184.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.com/ro.
 
© 2014 PwC. Toate drepturile rezervate.
                
PwC se referă la reţeaua de firme PwC şi/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii