Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orange România - angajator de top pentru al doilea an consecutiv

ro

14 Mar, 2014 14:16 1207 Marime text
Bucureşti, 14 martie 2014. Pentru al doilea an consecutiv, Orange România primeşte certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute, compania fiind astfel recunoscută ca angajator de top la nivel european și în România. Orange este singura companie de telecomunicații din România ce obține această certificare.
Institutul Top Employer certifică, la nivel global, excelența în privința condițiilor pe care angajatorii le creează pentru angajații lor, astfel încât să susțină o cultură și o organizație sănătoasă. În cadrul procesului de analiză sunt luate în considerare următoarele criterii: beneficiile primare, beneficiile secundare și condițiile de lucru, pregătirea profesională şi dezvoltarea carierei, precum și cultura organizaţională.

Certificarea Top Employer primită de Orange România reprezintă recunoașterea calității programelor realizate de către companie în scopul dezvoltării unui mediu de lucru stabil și prietenos. De asemenea, sunt recunoscute proiectele de instruire, dezvoltare personală şi profesională dedicate angajaților, sistemul de beneficii inovator, precum și programele de responsabilitate socială corporativă.

Unul din programele care a făcut diferența în procesul de analiză este programul de wellbeing și suport ergonomic pentru angajați. Scopul acestuia este de a menține un mediu de lucru plăcut și sănătos, de a oferi fiecărui angajat condiții propice de a-și desfășura activitatea la potențial maxim. Anul trecut, peste 1200 de angajați s-au bucurat de beneficiile acestui program.

O direcție importantă pe care Orange România pune accent o reprezintă programele de instruire şi dezvoltare profesională a angajaţilor. În acest scop, acum doi ani, a fost lansat programul Orange Business School, construit în jurul conceptului de auto-dezvoltare, ce oferă angajaților posibilitatea de a acționa în direcția propriei dezvoltări profesionale. Astfel, în 2013 peste 580 de angajați Orange au participat la peste 100 de sesiuni de instruire, ce totalizează 1500 de zile de curs.

„Obţinerea certificării de Top Employer, pentru al doilea an consecutiv, demonstrează că preocuparea noastră de a face lucrurile la cele mai înalte standarde internaţionale continuă să aducă rezultate excelente. Suntem mândri că anul acesta am obținut certificarea de Angajator de Top în România, dar ne menținem și în elita angajatorilor recunoscuți la nivel european. La baza tuturor acțiunilor noastre stau valorile și cultura Orange și dorința de a ramâne un angajator ce asigură un mediu de lucru prietenos, stabil, transparent şi care oferă premisele unui viitor optimist pentru angajații noștri.” a declarat Ioana Marcu, Directorul de Resurse Umane al Orange România.
Grupul Orange este certificat Top Employer în 15 țări. În afară de România, Orange a primit această certificare în toate filialele din Europa, precum și în Coasta de Fildeș, Egipt, India, Mali, Senegal și Uganda.
Pentru informaţii suplimentare despre proiect şi pentru a vizualiza profilul Top Employer al companiei vă invităm să vizitaţi www.topemployers.eu .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii