Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noua versiune Cyclope Monitorizare Angajati cu functionalitati speciale pentru utilizatorii de softuri pentru mediu de business (SAP, ERP)

ro

08 Dec, 2010 22:51 906 Marime text
Compania Amplusnet a lansat o noua versiune a aplicatiei Cyclope Monitorizare Angajati care vine in ajutorul managerilor care utilizeaza programe de tip SAP/ERP pentru contabilitate, controlling, gestiunea materialelor, vanzarile, gestiunea productiei etc.

Rapoartele Cyclope vin in completarea rapoartelor generate de aplicatiile SAP, oferind date in detaliu despre timpul efectiv petrecut in fiecare raport sau proces din cadrul aplicatiei, impreuna cu alte date destinate managementului.

"Noua versiune raspunde realitatilor economice actuale, mereu in schimbare. Managerii nu isi mai pot permite lipsa de informatie. Clientii nostri folosesc cel putin un soft de eficientizare/monitorizare a proceselor de business. Pentru a avea o viziune cat mai corecta, protejandu-se astfel de viitorul incert al crizei, ei doresc sa aducem Cyclope mai aproape de realitatea lor." a declarat Dan Gurghian, Business Development Manager Amplusnet.

Noile functionalitati aduc, pe langa o mai buna monitorizare a resurselor umane (prezenta la locul de munca, tipuri de activitati (mail, internet, office, chat, jocuri etc), si o serie de imbunatatiri din punct de vedere tehnic si ergonomic.

Cyclope - Monitorizare Angajati - este o aplicatie software care ofera informatii despremodul in care angajatii isi desfasoara activitatea folosind calculatorul si implicit despreutilizarea infrastructurii IT a companiilor, in peste 25 de rapoarte atat la nivel decompanie si departament, cat si la nivel individual.

Dezvoltata pentru a servi mediului de afaceri, aplicatia Cyclope - Monitorizare Angajatiofera managerilor o solutie ideala de monitorizare, control si motivare a personalului,care determina eficientizarea muncii si optimizarea utilizarii resurselor IT.

Despre Amplusnet

Amplusnet este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 2003, care are caobiect de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru imbunatatierea proceselorde afaceri si consultanta in IT. Portofoliul Amplusnet contine aplicatii web si de protectieonline, solutii eCommerce si eBusiness, solutii de monitorizare a personalului si ainfrastructurii IT, folosite de peste 8.000 de clienti din Romania si strainatate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii