Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lindab România invită clienţii să devină "Campioni ai acoperişurilor" în sezonul de toamnă

ro

02 Sep, 2010 22:42 6729 Marime text
lindab_nordic400.jpgReduceri de 25% la acoperişuri complete cu ţiglă metalică Nordic 400, ţiglă metalică cu granule minerale Lindab Roca şi sistemele de jgheaburi şi burlane Lindab Rainline

Bucureşti, 2 septembrie 2010 - Lindab România dă startul sezonului de toamnă cu o nouă etapă în campania „Campionii Acoperişurilor". Până pe 15 octombrie 2010, clienţii beneficiază de reduceri de 25% la acoperişuri complete cu ţiglă metalică Nordic 400, ţiglă metalică cu granule minerale Lindab Roca şi sistemele de jgheaburi şi burlane Lindab Rainline, în toată gama de culori standard. Oferta este valabilă în reţeaua de parteneri Lindab. Campania este susţinută printr-o campanie radio desfăşurată pe 32 posturi locale, in colaborare cu partenerii şi prin promovare online.

„Odată cu încheierea perioadei de concedii, întâmpinăm clienţii cu provocarea unui „cantonament" pe şantierul de construcţii. Noi punem la dispoziţie materiale de calitate, de la cele clasice la texturile speciale Lindab Roca, în culorile standard Lindab, iar pe clienţi îi invităm să vină cu proiecte interesante şi provocări arhitecturale. Anotimpul este propice, temperatura este ideală pentru cei care construiesc, aşa că suntem convinşi că rezultatele acestui „meci amical" vor fi pe măsura aşteptărilor şi că vom contribui la proiecte de care să fim mândri", a declarat Graţiela Dolea, Consultant Vânzări Rezidenţiale, Divizia Profile, Lindab România.

Mai multe detalii sunt disponibile la www.lindab.ro, 021.209.41.50 sau info.profile@lindab.ro.

Despre Lindab Roca

Acest sistem complet de învelitori îmbină calităţile oţelului cu aspectul natural dat de stratul final de granule minerale. Lindab Roca a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetări, prin perfecţionarea formei ţiglelor şi a tehnologiilor de acoperire, pentru a obţine învelitori cu o comportare impecabilă la acţiunea factorilor de mediu (vânt, ploi sau zăpezi), păstrând în acelaşi timp aspectul învelitorilor tradiţionale. Lindab Roca îmbină rezistenţa mecanică superioară, elasticitatea şi supleţea oţelului cu durata sporită de viaţă dată de acoperirea cu Aluzinc, de 4 ori mai rezistent decât acoperirea galvanică.

Roca Rustica este similară ţiglei solzi, fiind potrivită pentru case cu aspect tradiţional. Clienţii pot alege dintre cele 10 culori.

Roca Prestige combină rezistenţa unui acoperiş nou cu un profil similar ţiglei solzi, înnobilate de vreme, putând fi achiziţionată în două culori.

Roca Serena este similară ţiglei profilate, fiind modelul potrivit pentru construcţii cu arhitectură modernă. Este, de asemenea, disponibilă în 10 culori.

Roca Toscana este dedicată caselor cu arhitectură mediteraneană, forma profilului reproducând modelul olanelor caracteristice acoperişurilor Italiei, dar nu numai. Este disponibilă în trei culori.

Roca Madera este un profil inovativ, similar şindrilei de lemn, caracteristice cabanelor de munte, pentru un acoperiş rezistent, în culori sobre. Poate fi montată direct pe astereală şi este disponibilă în cinci culori.

Despre Lindab Nordic 400

Ţigla metalică Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperişuri cu aspect desăvârşit. Profilul înalt, de 60 mm, asigură rezistenţă sporită la încărcări de zăpadă şi vânt, iar gama coloristică bogată oferă libertate deplină de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie elegantă a streşinii şi suprapuneri invizibile. Nordic 400 este disponibil în mai multe variante de acoperire multistrat:poliester lucios (PE), High Built Poliester (HBPE) sau poliester mat (MPE), este fabricat dinoţel de calitate superioară. Ţigla metalică Nordic 400 este disponibilă în 20 de culori clasice sau moderne, alături de o gamă completă de componente şi accessorii.

Despre Lindab Rainline

Cu mai mult de 60 de componente în dimensiuni standard, Lindab oferă cel mai complet sistem de drenare a apelor pluviale de pe piaţă, compatibil cu orice sistem de învelitoare: ţigle ceramice sau din beton, şindrile bituminoase, ţigle metalice sau tablă fălţuită. Sistemul Lindab Rainline este confecţionat din oţel zincat la cald şi protejat multistrat pe ambele feţe pentru o comportare ireproşabilă în timp. Sistemul este disponibil în 10 culori clasice sau moderne, esteuşor de instalat şi întreţinut, cuîmbinări 100% etanşe. Sistemul include jgheaburi semicirculare şi rectangulare în diverse dimensiuni.

Despre Lindab România

Compania Lindab este prezentă pe piaţa românească începând cu anul 1994. Profile, Ventilaţii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvoltă, produce şi promovează soluţii şi sisteme eficiente din oţel pentru industria construcţiilor: ţiglă metalică, acoperişuri fălţuite, sisteme de jgheaburi şi burlane, porţi de garaj, construcţii uşoare, trape şi luminatoare, elemente de siguranţă pentru acoperiş, sisteme de placări, profile uşoare etc. Lindab Ventilaţii acoperă toată gama de sisteme de ventilaţie: tubulatură şi accesorii, difuzoare, grile şi anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Astron Building Systems este lider european în clădiri metalice industriale şi comerciale, pentru recreere, inclusiv clădiri multietajate, şi oferă servicii complete pentru proiecte la cheie în toată Europa, prin reprezentanţele locale şi prin reţeaua de parteneri autorizaţi.

Lindab România este parte a concernului internaţional Lindab Group, care dezvoltă, produce şi promovează soluţii moderne pentru construcţii civile şi industriale şi sisteme ecologice de ventilaţii. Lindab Group are puncte de lucru în 31 de ţări şi un număr de 4900 de angajaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vbalcu@yahoo.com 04 Feb, 2011 21:57 as vra mai multe detaliila lindab....costul la m sau buc