Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lidl doneaza imprimante in scoli si licee din Romania

ro

31 Oct, 2013 18:18 1220 Marime text
Lidl Romania a donat imprimante in 19 institutii publice de invatamant din 12 orase ale tarii. In acest an scolar, compania a dorit sa le faca o surpriza atat elevilor, cat si profesorilor deopotriva si a oferit 70 de imprimante scolilor si liceelor din Iasi, Bucuresti, Arad, Pitesti, Brasov, Targoviste, Craiova, Constanta, Braila, Bacau, Ploiesti, Targu Jiu.
 
Printre liceele care dispun de imprimante donate de Lidl in aceasta toamna se numara Liceul Tehnologic din Arad, Colegiul Economic Maria Teiuleanu din Pitesti, Colegiul Comercial Virgil Madgearu din Targu Jiu, Liceul Economic Sansa din Ploiesti. Profesorii sunt placut surprinsi de initiativa Lidl, declarand ca aceste imprimante le vor fi foarte utile pentru a pregati fise de lucru si alte materiale suport pentru studiu.
 
„Aceasta donatie este doar una dintre actiunile caritabile pe care Lidl le desfasoara In aceasta toamna. Sustinem educatia si consideram ca este foarte important ca institutiile de Invatamant din Romania sa dispuna de echipamente necesare pentru a-si desfasura activitatea scolara In bune conditii. Imprimantele pe care le donam le vor fi folositoare atat elevilor, cat si profesorilor.“, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager, Lidl Romania.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii