Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Radacini Motors Constanta, Noua generaţie Opel Meriva îi întâmpină pe clienţi la evenimentul din acest weekend

ro

23 Sep, 2010 23:22 1384 Marime text
Pe 24 - 25 septembrie Noul Opel Meriva - campionul flexibilităţii îşi va dovedi calităţile incontestabile

Vizitatorii care vin la Radacini Motors Constanta au ocazia să câştige 5 excursii impreuna cu familia la Disneyland Paris

Noua generaţie Opel Meriva, flexibilitate şi ergonomie

Portierele cu deschidere inversă FlexDoors, o premieră în acest segment, aduc o nouă dimensiune a accesibilităţii pentru locurile din spate ale autovehiculului Meriva.

Portierele FlexDoors îmbunătăţesc nivelul de ergonomie prin deschiderea într-un unghi de aproape 90 de grade, cu mult mai larg decât cel al portierelor convenţionale, facilitând astfel încărcarea diverselor obiecte.

Portierele FlexDoors sunt sigure. Inginerii Opel au dezvoltat un sistem solid ce închide şi încuie întotdeauna portierele în mod automat atunci când autovehiculul se deplasează cu o viteză mai mare de patru kilometri pe oră.

Noul Opel Meriva este prevăzut cu trei din cele patru dotări care reduc solicitările asupra spatelui, obţinând astfel mult-râvnita acreditare din partea prestigioasei asociaţii germane Aktion Gesunder Rücken (AGR - Acţiune pentru un spate sănătos). Cele trei dotări care au contribuit decisiv la obţinerea acestei certificări de către Meriva sunt sistemul de dispunere a scaunelor din spate FlexSpace, sistemul inovator de portiere FlexDoors şi scaunele din faţă sport ergonomice. Suportul pentru biciclete FlexFix este o dotare opţională utilă şi ergonomică.

Opel este primul producător de autovehicule care primeşte această acreditare pentru un sistem complex de dotări ergonomice.

Maşina ideală pentru familii

Datorită caracteristicilor sale deosebite de confort şi siguranţă, noul Opel Meriva este soluţia ideală pentru familii cu copii mici sau persoane active, preocupate de activităţi sociale.

Părinţii pot sta în locul ocupat de obicei de uşa deschisă, ceea ce le permite să se întindă pentru a ajuta copii mai mici cu centura de siguranţă. Adulţii pot să urce şi să coboare uşor de pe locurile din spate, fără a trebui să evite pasajul roţii. Şi mai important, atunci când portierele din faţă şi cele din spate sunt deschise simultan, FlexDoors creează o zonă de siguranţă: copiii şi părinţii pot coborî din autovehicul în acelaşi timp, fără a fi separaţi de o portieră, iar copiii pot fi ţinuţi sub control.

Ofertă financiară la credite în lei

În luna septembrie, Radacini Motors Constanta propune clienţilor săi o ofertă financiară specială: o maşină nouă cu DAE 9,9%. Valoarea se aplică la credite in lei cu rată fixă prin produsul financiar Super Deal oferit de Cetelem IFN SA. Ofera este valabilă pentru toate modelele din gama Opel până la finalul lunii septembrie, iar detalii complete despre aceasta sunt disponibile la showroom-ul Radacini Motors Constanta din Blvd. Aurel Vlaicu nr. 186 B (Zona Pod IPMC).

 www.constanta.radacinimotors.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii