Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâmpină primăvara cu noile băuturi din sucuri de fructe Cappy, acum într-un portofoliu diversificat de arome!

ro

03 Mar, 2014 19:10 1136 Marime text
București, 3 martie 2014 – Băuturile din sucuri de fructe Cappy se relansează începând cu luna februarie, cu un nou ambalaj şi o gamă diversificată de arome, care nu încetează să surprindă. Pregătite să satisfacă chiar şi gusturile celor mai pretenţioşi consumatori, băuturile din sucuri de fructe Cappy sunt acum disponibile în cinci arome irezistibile - portocale, mere, piersici, roșii și pere.

Gama de băuturi din sucuri de fructe Cappy se adresează consumatorilor care apreciază plăcerea și generozitatea fructelor, preocupați de un stil de viață activ și echilibrat, care pun preț pe calitate și inovație.
Noul ambalaj PET transparent, de care se bucură întreaga gamă de băuturi din sucuri de fructe Cappy, are un design atrăgător și o formă convenabilă, ușor de folosit de către consumatori. Noua sticlă oferă consumatorilor posibilitatea de a vedea conţinutul sticlei şi de a verifica cu uşurinţă calitatea produsului pe care îl consumă.

Eticheta a suferit şi ea modificări, are dimensiuni mai mari, pentru o mai bună vizibilitate a informațiilor relevante pentru consumatori.
 „Inovaţia a fost întotdeauna cheia succesului pentru Cappy. Am căutat mereu noi metode de a îmbunătăţi portofoliul de produse Cappy, în ceea ce privește caracteristicile produsului, adaptarea ambalajului la cerinţele unei pieţe în continuă mişcare și dezvoltarea de arome noi și savuroase care satisfac chiar şi cei mai pretenţioşi consumatori. Ce nu s-a schimbat este calitatea produselor noastre şi preocuparea constantă de a veni în întâmpinarea cerințelor consumatorilor și clienților noștri”, spune Andreea Drăgan, Marketing Activation Manager Juices România & Moldova, Coca-Cola România.
Noua gamă va fi disponibilă la nivel național, în marile lanțuri de magazine, dar și în locațiile din comerțul tradițional. Lansarea noului sortiment de băuturi din sucuri de fructe Cappy este susținută, începând cu mijlocul lunii februarie, de o campanie naţională de comunicare, cu activări in-store, pe digital, social media şi PR.

Despre Compania Coca-Cola
Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce le oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase. Pornind de la Coca-Cola, recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde branduri în valoare de 16 miliarde de dolari, printre care se numără Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apă vitaminizată, Powerade, Minute Maid, Cappy, Simply, Georgia şi Del Valle.
La nivel global, compania Coca-Cola este furnizorul numărul 1 de băuturi carbogazoase, cafea ready-to-drink şi sucuri de fructe şi nectaruri. Având cea mai mare reţea de distribuţie de băuturi răcoritoare din lume, consumatorii din peste 200 de ţări se bucură de băuturile companiei, consumul depăşind 1,9 miliarde de porţii pe zi.

Având în vedere angajamentul său de dezvoltare a unor comunităţi durabile, compania noastră este centrată pe iniţiative care contribuie la protejarea mediului înconjurător şi conservarea resurselor, încurajarea unui stil de viaţă activ şi echilibrat, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajaţii noştri şi promovarea dezvoltării economice a comunităţilor unde ne desfăşurăm activitatea. Împreună cu partenerii noştri de îmbuteliere, suntem în top 10 angajatori, având peste 700.000 de angajaţi care fac parte din Sistemul Coca-Cola.

În România, ca în toate ţările în care îşi desfăşoară activitatea, Coca-Cola deţine şi funcţionează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii şi distribuţiei produselor către consumatori. În România, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său, Coca-Cola Hellenic (CCH) România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România.
Pentru mai multe informaţii legate de companie, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.thecoca-colacompany.com, blogul www.coca-colablog.com sau să ne urmăriţi pe Twitter la adresa www.twitter.com/CocaColaCo şi LinkedIn, la adresa www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii