Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IMM-urile din judetul Timis vor afla solutii noi pentru dezvoltarea afacerilor

ro

02 May, 2011 22:45 985 Marime text

Bucureşti, 02 mai 2011.- BTL Design, organizator de evenimente B2B, impreuna cu grupul de presa Agora, organizeaza miercuri, 4 mai, conferinta "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor", la Timisoara, Hotel Best Western Ambassador.

Conferintele Regionale "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" sunt Roadshow-uri de tehnologie si finantari care promoveaza solutii pentru scaderea costurilor si eficientizarea afacerilor. Publicul tinta este format din reprezentantii firmelor din sectorul IMM care au rezistat in aceste conditii economice nefavorabile si care au inteles ca reducerea cheltuielilor nu poate dura la nesfarsit si ca ea trebuie obligatoriu urmata de o dezvoltare a activitatii, reorientare pe piata sau modernizare a companiei pentru a fi competitiva. Pentru aceste companii vor prezenta in cadrul evenimentului furnizori privati de solutii de finantare, de eficientizare a activitatii, de comunicatii si autoritati care au impact asupra procesului de dezvoltare a firmelor: ANAF, autoritati locale si centrale impreuna cu factori politici care pot influenta procesul legislativ.

Evenimentul se va constitui ca o interfaţa foarte eficienta de comunicare in care schimbul de experienta poate fi extrem de valoros pentru cei care conduc aceste firme. Pentru prima oara sunt invitati oamenii de afaceri din judetul Timis sa prezinte solutiile pe care ei le-au gasit in acesti doi ani de criza, solutii care i-au ajutat sa se dezvolte sau sa-si mareasca profitabilitatea si productivitatea. Si pentru ca performanta se premiaza, BTL Design si Agora Group vor oferi un laptop de ultima generatie in cadrul concursului „Premiem perfomanta si inteligenta in afaceri", in urma desemnarii castigatorului celor mai multor voturi din partea invitatiilor din sala.

Parteneri ai evenimentului sunt CEC Bank, ARIANA, EXIMBANK, FNGCIMM, DGFP, OTIMMC, Class IT.

Partenerii media care promoveaza programul de evenimente sunt: Kiss FM Timisoara, Ziare.com, IT Trends, Digital Trends, news20, PR Wave, PR Wave Directory, Agora News.

_____________________________________________

Despre BTL Design

BTL Design este lider in organizarea de programe de evenimente destinate mediului de afaceri road-show pe teritoriul Romaniei. In portofoliul nostru se regasesc mai multe programe de evenimente derulate din 2005: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor, EUSol -Solutii europene pentru afaceri, Parteneriatul Public - Privat, instrument de lucru strategic pentru administratia publica locala, Modernizarea si Eficientizarea Administraţiei Publice Locale din Romania, Soluţii pentru administratiile locale in contextul crizei economice, Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale. Firme de renume din domeniul serviciilor financiare, telecom, IT&C, consultanta au ales sa-si promoveze solutiile in cadrul evenimentelor organizate de catre noi. Detalii pe www.btldesign.ro

Misiunea BTL Design este sa construiasca o interfata eficienta de comunicare intre furnizorii de solutii pentru mediului de afaceri si potentiali beneficiari ale acestora.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informaţiei, comunicaţii, afaceri şi distribuţie de carte straina si este prezent in piaţa publicaţiilor de IT&C din 1992.

In prezent, Agora Group deţine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends (ambele lansate in 2009), evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Soluţii Agora, mesele rotunde IT Trends, eLiberatica - conferinţa anuala pe tema Open Source Free Software, serviciul de distribuţie de carte straina Byblos şi portalul online cu serviciul de ştiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii