Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

G Data Endpoint Protection, soluţia all-in-one, pregătită pentru evaluare

ro

08 Oct, 2010 18:39 1547 Marime text
Puteţi descoperi beneficiile şi noutăţile în 90 de zile de testare gratuită

Bucureşti (România), 8 octombrie 2010 - G Data Endpoint Protection, soluţia revoluţionară a producătorilor germani de software antivirus, poate fi testată gratuit timp de 90 de zile, pentru a putea să descoperiţi beneficiile companiei dvs. Noua soluţie corporate nu oferă doar o protecţie eficientă împotriva malware-ului, spam-ului şi atacurilor hackerilor, ci asigură şi respectarea strictă a politicii corporative. Astfel, de exemplu, soluţia globală previne utilizarea nedorită a dispozitivelor de stocare gen stick-uri USB, instalarea programelor fără acordul prealabil al utilizatorului sau surfingul necontrolat pe Internet la locul de muncă. Avantajele pentru companii sunt îmbunătăţirea securităţii juridice şi o uriaşă creştere a productivităţii. G Data EndpointProtection este disponibilă în două variante: Business şi Enterprise.

"Cu G Data EndpointProtection putem aborda toate aspectele securităţii IT. În consecinţă, noua soluţie corporate nu protejează doar împotriva tuturor atacurilor asupra infrastructurii IT a unei companii, ci asigură, de asemenea, aderarea la politica firmei. Aceasta crează simultan un cadrul legal de securitate şi oferă companiei o creştere clară a productivităţii," explică Uwe Rehwald, Manager G Data Partner Sales. "Faptul că am putut combina o protecţie solidă a reţelei IT împreună cu toate aspectele importante ale securitate într-o singură soluţie, care este extrem de simplu de configurat şi utilizat a avut ca rezultat primirea unui feedback pozitiv de la partenerii noştri."

Cu G Data EndpointProtection eşti întotdeauna protejat

G Data EndpointProtection este o soluţie ideală pentru reţelele companiilor mici, medii şi mari. Noile tehnologii formează o fortăreaţă inatacabilă ce furnizează o protecţie eficientă împotriva tuturor tipurilor de atacuri asupra infrastructurii IT, oferind şi protecţie optimă pentru laptop-uri, desktop-uri şi servere, împotriva ameninţărilor malware.

Inovaţia "PolicyManager" garantează respectarea directivelor companiei cu privire la controlul utilizării individuale de dispozitive, aplicaţii şi acces la Internet. G Data Endpoint Protection Business combină relaţia client/server, cea mai bună protecţie dovedită în teste, cu un firewall premiat eficient şi creşterea productivităţii.

G Data EndpointProtection Enterprise extinde versiunea business prin adăugarea impresionantului G DataMailSecurity. Soluţia de mail server independent gateway filtrează toate intrările şi ieşirile de emailuri (SMTP/POP3) de spam şi viruşi.

G Data PolicyManager

G Data PolicyManager oferă controlul total asupra reţelei companiei, politica monitorizării automate, blocarea tuturor activităţilor nedorite şi readuce productivitatea maximă.

Dispozitiv de control: Blocarea stick-urilor USB, a unităţilor optice, a hard disk-urilor externe, a camerelor web, etc.

Controlul aplicaţiilor: Blocarea mesageriei instante, a jocurilor, a programelor de file sharing, etc.
Filtru de conţinut: Blocarea chat-urilor, a conţinutului erotic, a site-urilor de joburi, a site-urilor distractive, a licitaţiilor online, etc.
Controlul navigării: Limitarea folosirii Internetului pe intervale orare, pe zile, săptămâni, luni, prin cumularea orelor, etc.

Caracteristici comparative ale soluţiilor corporate G Data

Cerinţe de sistem:

AntiVirus Client: (32/64Bit): PC cu Windows 7 / Vista / XP / 2000 (doar 32Bit) / Server 2003 sau 2008, 512 MB RAM

AntiVirus ManagementServer: (32/64Bit): PC cu Windows 7 / Vista / XP / Server 2003 sau 2008 (preferabil versiunea server), 512 MB RAM, acces Internet

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile G Data pentru companii şi pentru a solicita o versiune de evaluare a soluţiei G Data EndpointProtection puteţi accesa link-ul http://www.gdatasoftware.com/epp37.

-###-

Despre G DATA Software AG

25 de ani de G Data Software AG

G Data Software AG, cu sediul central la Bochum, este o companie cu o expansiune software inovativă şi rapidă care se concentrează pe soluţiile de securitate IT. Drept specialist în securitatea pe Internet şi pionier în domeniul protecţiei antivirus, compania fondată în 1985 la Bochum, a produs primul program antivirus acum mai bine de 20 de ani şi în 2010 sărbătoreşte aniversarea a 25 de ani.

Aşadar, G Data este printre primele companii de software de securitate din lume. De mai mult de cinci ani, nici un alt furnizor european de software de securitate nu a câştigat mai multe premii internaţionale decât G Data.

Gama de produse cuprinde soluţii de securitate atât pentru consumatorii casnici, cât şi pentru companiile mici, medii şi mari. Soluţiile de securitate G Data sunt disponibile în mai mult de 60 de ţări din întreaga lume.

Mai multe informaţii despre companie şi soluţiile G Data Security sunt disponibile pe

www.gdatasoftware.com.

Despre IT SISTEM SERVICES

IT SISTEM Services este o companie cu capital 100% românesc care activează în domeniul externalizării serviciilor de administrare a infrastructurilor IT (outsourcing) - mentenanţă, administrarea sistemelor de calcul, administrarea reţelelor, administrarea serverelor - oferind soluţii complete de securitate a informaţiei, e-mail, site-uri web, conectivitate şi interoperabilitate. Oferă de asemenea suport tehnic (help-desk) şi suport pentru achiziţii hardware. Odată cu lansarea G Data în România, IT SISTEM Services asigură suportul gratuit 24/24, 7/7, pentru toate soluţiile de securitate G Data comercializate la nivel naţional. Mai multe detalii puteţi găsi pe www.itsistem.ro.

Contact pentru presă: Costin Pecingină - Public Relations Manager

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii