Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:55 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul hipermarket PIC din Piteşti a fost vândut către investitori români

ro

07 Apr, 2014 14:54 591 Marime text
Bucureşti, 7 aprilie – PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services, lichidatorul Pic S.A., a finalizat vânzarea Hipermaketului PIC Piteşti unor investitori români.  Respectivul Hipermarket este închiriat în momentul de faţă societăţii Succes Nic Com, care îl administrează.
 
„Tranzacția s-a realizat în urma unei proceduri de supraofertare, actualul cumpărător oferind un preţ mai ridicat decât societatea cu care se încheiase în prealabil un antecontract. Ne bucurăm că am reuşit să creăm premisele unui proces competitiv, prin care s-a reuşit maximizarea valorii activului şi implicit a gradului de recuperare a creanţelor creditorilor”, a declarat Sorin Vlad, Senior Manager, PwC România.
 
În decembrie 2013 un alt hypermarket din patrimoniul Pic, cel din Oradea, a fost vândut unei societăţi din grupul maltez Alf Mizzi & sons Ltd.
 
„În momentul de faţă suntem în procedură de vânzare şi pentru celelalte trei hypermarketuri rămase în patrimoniul Pic. Există interes atât din partea unor importanţi oameni de afaceri locali, cât şi din partea unor firme internaţionale care nu sunt încă prezente pe piaţa românească, dar nu am ajuns încă la o înţelegere acceptabilă din punct de vedere financiar. Suntem însă încrezători că în curând vom realiza noi tranzacţii pe acest proiect” a declarat Cristian Răvăşilă, Senior Manager, Liderul Echipei de Servicii de Restructurare a Afacerii, PwC România.
 
Pic SA a intrat în procedură de faliment în anul 2012 şi mai deține încă trei hipermarketuri, la Brăila, Călăraşi şi Craiova.
 
Despre PwC
 
Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu mai mult de 184.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.com/ro.
               
PwC se referă la reţeaua de firme PwC şi/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.
 
© 2014 PwC. Toate drepturile rezervate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii