Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:08 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente la Maritimo de Ziua Naţională a României

ro

29 Nov, 2013 12:23 857 Marime text
Maritimo Shopping Center vă invită, în intervalul 30 noiembrie - 1 decembrie, la un weekend plin de evenimente, care de care mai interesante și pentru toate gusturile.
 Sâmbătă, pe 30 noiembrie 2013, Corina, alături de Maritimo Shopping Center, oferă, de la ora 19.00, la Intrarea 3, zona Info Desk, tuturor iubitorilor muzicii pop, un superconcert. Renumita cântăreaţă, care lucrează cu producători celebri din străinătate, îşi va încânta publicul cu cele mai cunoscute hituri, care au adunat zeci de mii de fani, atât în ţară cât şi în străinătate. Intrarea este liberă. În deschiderea concertului Corinei, Maritimo va oferi tuturor celor prezenţi un moment spectaculos cu lumini, reprezentanţii centrului comercial inaugurând decoraţiunile de Crăciun.
Duminică, pe 1 Decembrie, pentru a demonstra că românii sunt puternici, Maritimo Shopping Center organizează un eveniment în forţă, şi la propriu şi la figurat: „România la putere”. În cadrul evenimentului, vicecampionul mondial la masters la skandenberg, uriaşul Dan Borbil, îi aşteaptă pe toţi cei doresc să se întreacă direct cu el, fie profesionişti, fie amatori, pentru o experienţă unică. Evenimentul are loc la Intrarea 2, de la ora 13.00. Înscrierile au început pe 25 noiembrie, la Info Desk, şi se pot face până în ziua concursului, inclusiv. Cei mai curajoşi şi mai puternici constănţeni vor fi răsplătiţi cu premii importante.
Tot în cadrul evenimentului „România la putere”, pe 1 Decembrie, Maritimo Shopping Center a pregătit, cu începere de la ora 16.30, la Intrarea 3, în zona Info Desk, un superspectacol tradiţional cu muzică populară românească. Aşadar, după ce veţi privi sau chiar participa la provocarea pe care a aruncat-o uriaşul vicecampion la skandenberg Dan Borbil, vă puteţi destinde cu mai multe recitaluri de excepţie, ce vor celebra, prin profesionalism şi spectaculozitate, Ziua Naţională a României.
Vă aşteptăm cu drag!

Ti-a placut articolul?

Comentarii