Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EUROINS România, în parteneriat cu OttoBroker, lansează un produs unic de asigurare de locuinţă cu despăgubire instant

ro

08 Sep, 2010 23:11 1607 Marime text
euroins-ottobroker.jpgÎncepând cu această lună, clienţii EUROINS şi OttoBroker au la dispoziţie un produs unic pe piaţa de asigurări din România: asigurarea de locuinţă cu despăgubire instant.

Noul produs acoperă şi avarii cauzate de centrala termică, instalaţia electrică sau instalaţia de apă şi răspundere pentru inundaţii sau alte stricăciuni provocate vecinilor. Asigurarea poate fi plătită în maxim 4 rate egale sau integral pentru 1 an.
Pentru daunele de sub 1.000 de lei, despăgubirea se acordă în 5 zile de la constatare, iar dacă asiguratul este din Bucureşti sau din judeţul Ilfov, despăgubirea se acordă instant.

„Ştim ca promptitudinea în soluţionarea daunelor este unul dintre principalele criterii care fac diferenţa între companiile de asigurări. Acest produs are rolul de a aduce românii mai aproape de asigurările de locuinţe, care le sunt atât de utile în contextul evenimentelor din ultima perioadă", declară Iulius Alin BUCŞA, Director General al EUROINS România. „Produsul pe care tocmai l-am lansat este complet, modular şi flexibil, adaptat cerinţelor diversificate ale clienţilor. Este o asigurare care protejează cu adevărat asiguratul, atât din punct de vedere al riscurilor asigurate, cât şi prin despăgubirea acordată instant", completează Directorul General al EUROINS.

„Odată cu acest produs inovativ, am hotărât să lansăm şi o campanie de informare a clienţilor cu privire la asigurarea de locuinţe.
Minighidul `Asigurarea de locuinţă` va fi disponibil gratuit în reţeaua noastră de vânzare din centrele comerciale şi cuprinde sfaturi utile exprimate într-un mod atractiv şi accesibil. Ghidul va fi completat de explicaţiile consultanţilor noştri, care vor oferi celor interesaţi toate detaliile
necesare", completează Victor ŞRAER, General Manager, OttoBroker.

EUROINS România şi OttoBroker oferă şi o reducere de 5% clienţilor care achiziţionează o astfel de poliţă împreună cu una de tip RCA.
„Am ales ca partener în acest proiect compania OttoBroker pentru că ne unesc aceeaşi viziune, dinamismul şi dorinţa de a fi mereu la înălţimea aşteptărilor clienţilor noştri", declară Iulius Alin BUCŞA cu privire la parteneriatul încheiat între EUROINS şi OttoBroker.
Prin toate demersurile sale, compania EUROINS România contribuie în mod activ la informarea românilor cu privire la importanţa încheierii asigurărilor de locuinţe, ajutându-i pe aceştia să conştientizeze nevoia de a-şi şti locuinţa în siguranţă.

Despre EUROINS România:

Compania de asigurări EUROINS România a fost fondată în anul 1994, funcţionând până în 2007 sub numele de ASITRANS. Preluarea companiei în 2007 de către Grupul EUROHOLD a conferit stabilitate financiară şi a contribuit la dezvoltarea şi oferirea unor produse competitive.
Astăzi, EUROINS înseamnă peste 600 de angajaţi şi 6.000 de agenţi colaboratori, în sprijinul a mai bine de 600.000 de clienţi.
Din anul 2009, EUROINS face parte din acţionariatul PAID, fiind una dintre cele 13 companii autorizate să subscrie asigurări obligatorii de locuinţe.

Despre OttoBroker:

OttoBroker este unul dintre cei mai importanţi jucători independenţi de pe piaţa brokerajului de asigurări din România. Prezent în toată ţara, cu precădere în marile hipermarketuri şi galerii comerciale, OttoBroker este cel mai mare operator de brokeraj de asigurări retail în centre comerciale.
Încă din 2001, OttoBroker a impus, prin profesionalism şi inovaţie constantă, noul model de bokeraj de asigurări retail în România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii