Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ECCO da startul unei noi editii „Copii pentru copii"

ro

21 May, 2010 19:49 1413 Marime text
copii-pentru-copii_22.jpgZiua Copilului este sărbatorită de către ECCO o lună întreagă. Între 21 mai şi 20 iunie, se desfăşoară cea de-a doua ediţie a campaniei umanitare „Copii pentru Copii", în cadrul căreia copiii sunt invitaţi să doneze orfelinatelor pantofii pe care nu îi mai folosesc.

Campania se va desfăşura în toate magazinele ECCO din ţară - Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Iaşi şi Cluj. Pentru fiecare pereche de încălţăminte dăruită, donatorul va beneficia de o reducere de 15% la orice articol de incaltaminte ECCO, din colectia de copii. Pantofii strânşi vor fi mai întâi supuşi unui proces de igienizare şi recondiţionare, iar apoi oferiţi către mai multe orfelinate din ţară, numărul acestora fiind stabilit în funcţie de cantitatea de pantofi donaţi.

„Copii pentru Copii" este un proiect pe care ECCO l-a demarat în mai multe ţări din Europa în urmă cu cinci ani. În România, acesta s-a dovedit a fi un real succes încă de la prima ediţie, peste 200 de copii din orfelinatele din Bucureşti şi Cluj putând fi ajutaţi anul trecut cu perechile de pantofi donate de clienţii ECCO.

„Prin intermediul campaniei Copii pentru Copii sperăm să aducem un zâmbet pe chipul cât mai multor micuţi, iar aceasta depinde foarte mult de fiecare dintre noi. Aşteptăm cât mai multe perechi de pantofi folosiţi pe care să le recondiţionăm şi să le oferim unor copii dezavantajaţi, pentru care orice mică atenţie poate da naştere unei mari bucurii", declară Victor Tighinean, directorul ECCO România.

Campania umanitara „Copii pentru Copii" se înscrie într-o politică mai largă pe care ECCO o duce la nivel global, cea de susţinere a mai multor cauze nobile. Programul caritabil „ECCO Walk for life" are ca scop principal ajutorarea copiilor defavorizaţi, încurajarea unui stil de viaţă sănătos şi protejarea naturii. Prin intermediul acestuia, compania susţine în mod constant o serie de

activităţi umanitare, alături de organizaţii nonguvernamentale precum World Wildlife Fund (WWF), UNICEF, Street Kids International sau Danish Heart Foundation.

Despre ECCO

Brandul ECCO a luat naştere în anul 1963 în oraşul Bredebro din Danemarca. ECCO este în top 3 al celor mai mari producători de încălţăminte din lume, cu vânzări de peste 16 de milioane de perechi pe toate continentele, fiind disponibilă în peste 10.000 de locaţii din care 1.000 de magazine monobrand.

În 1991 ECCO devine distribuitor oficial al Curţii Regale Daneze, iar în 1994 castiga titlul de brandul anului în Statele Unite.

În România, reţeaua ECCO operează 11 magazine în oraşe precum: Bucureşti (Centrul Comercial Feeria, Băneasa Shopping City, Fashion House Outlet Centre, Sun Plaza si Afi Palace Cotroceni), Cluj-Napoca (Iulius Mall si Polus Center), Iaşi (Centrul Comercial Felicia), Constanţa (City Park si Tomis Mall) si Timisoara (Iulius Mall).

Persoană de contact:

Sorina Dăescu Topceanu
0723.498.005
Sorina.Topceanu@millcomm.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii