Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:12 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Dobrogea Karate Cup Maritimo - 2014”

ro

01 Jul, 2014 19:59 856 Marime text
Organizată anul trecut, în premieră naţională, „Dobrogea Karate Cup Maritimo” a ajuns la a doua ediţie. Evenimentul este organizat de Maritimo Shopping Center şi Clubul Karate Dinamic din Constanţa. Artele marţiale, un domeniu în care sportivii sunt adevăraţi artişti ai spectaculosului, învingându-şi, clipă de clipă, limitele şi performând cu acurateţe în cadrul unei dinamici-canon, vă aşteaptă în ziua de sâmbătă, 5 iulie 2014, începând cu ora 11.00, la Intrarea 2 a centrului comercial. Pentru această competiţie s-au înscris peste 300 de participanţi, aşa că spectacolul este garantat. Sportivii de toate vârstele şi categoriile vor evolua pe cele două suprafeţe de joc, "tatami", aşezate la Intrarea 2. Ei vor fi arbitraţi în cadrul unei competiţii oficiale de rang internaţional în probele de kata - demonstraţii de tehnică şi kumite - lupte 1 la 1. Câştigătorii vor fi premiaţi de organizatori, Maritimo Shopping Center. „Vă invităm să vă alăturați nouă, să pătrundeți în tainele karate-ului şi, cu siguranţă, o să reveniți, atrași de ceea ce învăţați şi de faptul că în jurul vostru sunt oameni cărora le pasă, care ştiu să zâmbească în ciuda eforturilor pe care le fac, care odată intraţi în sala de antrenament uită de toate greutăţile şi răutăţile vieţii, devenind astfel mai puternici”, spun reprezentanţii Clubul Karate Dinamic, dojo constănţean clasat pe locul al VI-lea la Campionatul Mondial Intercluburi şi care, anual, poate fi găsit în top 10 la nivel naţional.
           Jurnaliştii sunt aşteptaţi la conferinţa de presă ce precede evenimentul „Dobrogea Karate Cup Maritimo - 2014”, joi, 3 iulie 2014, la ora 11.00, la terasa cafenelei Filicori Zecchini din Maritimo Shopping Center, Intrarea 3. Invitatul special al acestei conferinţe este preşedintele Federaţiei Mondiale S.K.D.U.N. şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale, domnul Aurel Pătru. De asemenea, din partea organizatorilor, la conferinţă va participa şi preşedintele C.S. Dinamic Constanţa, domnul Gabriel Popescu, şi un reprezentant al Maritimo Shopping Center.
 
Despre Maritimo
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.
IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Further information under: www.immofinanz.com
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii