Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperă-ţi pasiunea pentru gătit, profitând de oferte la produse pentru bucătărie şi ingrediente pentru copt de la Lidl!

ro

15 Nov, 2013 12:25 983 Marime text
Bucureşti, 15 noiembrie 2013 - Începând din 18 noiembrie, pasionaţii de gătit, dar şi cei cărora le place să aibă mereu la îndemână ustensile şi accesorii potrivite pentru a pregăti mâncăruri gustoase, sunt aşteptaţi la Lidl să profite de oferte la produsele pentru bucătărie.
 
Tigăi din oţel, cu strat ceramic, cuţite cu lamă ceramică, aparate de mărunţit, vase din sticlă termorezistentă şi multe alte produse de calitate pentru bucătărie – toate pot fi achiziţionate la preţuri avantajoase de la Lidl. Cei pricepuţi, cărora le place să pregătească pentru cei dragi prăjituri de diferite forme şi feluri, pot alege dintr-o gamă variată de forme de copt. Optează pentru forme de copt cu strat ceramic (24,99/buc.), care dispun de un strat anti-lipire de calitate. Poţi alege forma pentru copt, forma pentru guguluf sau forma pentru chec. Astfel, vei reuşi să pregăteşti prăjituri delicioase şi aspectuoase.
 
Dacă îţi place să serveşti un mic dejun „regesc”, vino la Lidl şi alege setul din porţelan pentru mic dejun alcătuit din trei piese (24,99 lei). Poţi găsi şi seturi de oale, de tacâmuri, de pahare sau de caserole. De asemenea, echipează-ţi bucătăria cu o plită cu inducţie (169,00 lei) sau un cuptor electric, cu grill (199,00 lei), ambele din gama "Silvercrest Kitchen Tools”.
 
Pe lângă produsele ce nu ar trebui să-ţi lipsească din bucătărie, Lidl ţi-a pregătit şi ingredientele de care ai nevoie pentu a-ţi surprinde familia şi prietenii cu deserturi inedite. Alege mixul pentru prăjituri (6,99 lei) şi prepară un desert uşor cu coacăze sau cu cireşe şi bezea. Dacă deja te gândeşti ce surprize să le pregăteşti celor dragi de Crăciun, la Lidl găseşti condimente de Crăciun (2,99 lei), premix pentru fursecuri de Crăciun (6,49 lei), mirodenii pentru copt (1,99 lei) şi ornamente din zahăr „Magic Winter” (9,99 lei) cu ajutorul cărora poţi prepara torturi festive şi prăjituri în spiritul sărbătorilor de iarnă.
 
Nu rata ofertele Lidl, cumpără-ţi tot ce ai nevoie în bucătărie şi transformă fiecare sesiune de gătit într-o plăcere!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii