Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DB Schenker Romtrans câştigă premiul Best Logistics & Operational Excellence pentru 2011

ro

22 Nov, 2011 16:02 2109 Marime text

db-schenker-romtrans-best-l.jpgARILOG, Asociaţia Română de Logistică, premiază DB Schenker Romtrans pentru soluţiile inovative oferite clienţilor din România.

(Bucureşti, 17 noiembrie 2011) DB Schenker Romtrans a fost premiată pentru ideile inovative în logistică şi, în plus, pentru standardele operaţionale de înaltă calitate pe care le oferă clienţilor din România.

Una dintre noile soluţii pentru clienţi ce a fost propusă de DB Schenker Romtrans constă în distribuirea produselor prin multiple centre de distribuţie, în loc de unul singur cum se proceda în trecut.Avantajele prezentate au arătat în cifre că sunt reduse costurile logistice şi timpii de distribuţie până la clientul final au fost îmbunătăţiţi.

Introducerea unei noi soluţii cu remorcă double deck a fost un alt motiv pentru atribuirea premiului. Noul concept de punţi mutabile din interiorul camioanelor oferit de DB Schenker Romtrans duce la creşterea drastică cu peste 50% a capacităţii de încărcare. Această soluţie reduce numărul de camioane pe şoselele româneşti şi scade emisiile de carbon, salvând mediul înconjurător.
Mai mult, soluţiile IT dedicate şi tehnologia folosită în proiect au impresionat juriul. Acest juriu a fost format din reprezentanţi ai revistelor Tranzit, Cargo&Bus şi Ziua Cargo, dar şi din membrii consiliului de administrare ARILOG. DB Schenker Romtrans a îndeplinit toate cerinţele impuse de juriu, începând cu expertiză în gândire originală şi sisteme IT eficiente, uşor de utilizat, ajungând  la costuri competitive, acestea fiind cele mai importante criterii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii