Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu Blue Air si La Mosie, orice copil poate fi aviator pentru o zi

ro

03 Jun, 2010 18:28 2619 Marime text
blue-air-si-salvati-copiii-.jpgBucureşti, 3 iunie 2010. „Vreau să fiu aviator", este cel mai des întâlnit răspuns la întrebarea „Ce vrei să te faci când vei fi mare"? De 1 iunie, Blue Air, La Moşie şi organizaţia Salvaţi Copiii România cu sprijinul Christian Tour au organizat pentru cei mici o excursie de neuitat în lumea piloţilor si a însoţitorilor de zbor.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, peste 50 de elevi din centrele educaţionale Salvaţi Copiii au fost invitaţi de către Blue Air la hangarul Romaero Băneasa. Ei au avut ocazia să viziteze o impunătoare aeronavă Boeing 737.

Mai mult decât atât, copiii au avut parte de o surpriză inedită: Rusu Natalie, Sef Departamnet Insoţitor de zbor Blue Air şi capt. Gabriel Frumuzache, pilot al operatorului aerian de smart flying au fost prezenţi la eveniment. Ei le-au vorbit copiilor despre ce înseamnă o carieră în aviaţe şi au răspuns la întrebările micilor curioşi.

„Aviaţia este unul dintre cele mai aspiraţionale domenii din lume, motiv pentru care am ales un parteneriat în domeniul educaţiei. Ne-am bucura ca printre cei 50 de copii care ne-au vizitat astăzi să se afle viitorii piloţi şi însoţitori de bord Blue Air." declară Sherif Ussama, directorul General Blue Air.

De ziua lor, copiii din centrele educaţionale Salvaţi Copiii au primit un cadou inedit: au intrat în lumea piloţilor care îi fascinează. Este foarte important pentru cei mici să cunoască acest univers, mai ales că mulţi dintre ei şi-ar dori, ca atunci când cresc mari, să devină piloţi", spune Gabriela Alexandrescu, Preşedinte executiv Salvaţi Copiii România.

Cei 50 de copii , cu vârste cuprinse între 7 - 17 ani, sunt beneficiari ai serviciilor sociale şi educaţionale oferite prin programele A Doua Şansă, Şcoala după Şcoală şi Creştem împreună ale organizaţiei Salvaţi Copiii România.

Iniţiativa porţilor deschise Blue Air este o componentă a parteneriatului Blue Air - Salvaţi Copiii, care a inclus o serie de activităţi de implicare socială în ultimii ani. Anul trecut, Blue Air a susţinut campania „Educaţie fără violenţă". În 2008, Blue Air a donat 19.000 de Euro organizaţiei Salvaţi Copiii în cadrul celei de-a 8-a ediţii a Festivalului Brazilor de Crăciun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii