Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE România lansează pachete speciale pentru traficul de date în roaming

ro

29 Mar, 2011 23:10 1212 Marime text
Bucureşti 29 martie 2011

COSMOTE România anunţă extinderea serviciilor de date cu 3 noi pachete pentru abonaţii care folosesc internetul mobil în roaming.

Astfel, începând din 29 martie, abonaţii COSMOTE România care sunt plecaţi în străinătate în statele membre UE plus Liechtenstein, Norvegia şi Islanda (ţări din Grupul 1 corespunzător schemei de tarifare Roaming Avantaj) pot beneficia de noile pachete de date Roaming Internet, concepute pentru a răspunde nevoii de a fi online când se află în străinătate. Extraopţiunile pot fi achiziţionate peste orice serviciu de date deja activ.

În cadrul noii oferte, clienţii pot alege din următoarele extraopţiuni:

Extraopţiune

Trafic inclus

Tarif* / Validitate

Tarif* pentru trafic aditional

Roaming Internet 25

25 MB

10 € / 7 zile

2 €/MB

Roaming Internet 50

50 MB

15 € / 7 zile

2 €/MB

Roaming Internet 100

100 MB

25 € / 7 zile

2 €/MB

*Tarifele nu includ TVA.

Extraopţiunile Roaming Internet oferite de COSMOTE au o perioadă de valabilitate de 7 zile. Clienţii pot achiziţiona trei extraopţiuni consecutive, indiferent de tip, după expirarea precedentei, într-un interval de 30 de zile de la activarea primei extraopţiuni.

Dacă doresc să activeze extraopţiunile Roaming Internet atunci când încă se află în ţară, clienţii pot apela Serviciul Clienţi la numărul gratuit 1234, sau pot trimite un SMS gratuit la 1234. Dacă abonaţii sunt deja în roaming, activarea extraopţiunii Roaming Internet se poate face prin trimiterea unui SMS (cu tariful corespunzător ţării din care se trimite SMS-ul), cu textul specific la numărul +40766127626.

Extraopţiunile pot fi achiziţionate suplimentar peste orice serviciu activ de date, cu condiţia ca serviciul roaming să fi fost deja activat.

Serviciile de date în roaming furnizate de COSMOTE România sunt disponibile în 54 de ţări şi la 146 de parteneri, în timp ce serviciul 3G este disponibil în 40 de ţări şi 66 de parteneri.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro

***

COSMOTE România avea 6,9 milioane de clienţi la 31 decembrie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii