Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE România lansează o nouă ofertă "full option" pentru Cartela COSMOTE

ro

23 Jan, 2011 20:21 1547 Marime text
eo3000.jpgBucureşti, 20 ianuarie, 2011

COSMOTE România lansează astăzi extraopţiunea 3.000, o nouă ofertă avantajoasă pentru clienţii prepaid, care include beneficii multiple de voce şi text. Extraopţiunea 3.000 le oferă utilizatorilor mari consumatori de apeluri de voce şi video şi de SMS, mii de minute în reţea pentru apeluri video şi de voce, mii de SMS-uri şi MMS-uri în reţea, zeci de minute naţionale şi internaţionale, SMS-uri naţionale şi multe altele.

Cu extraopţiunea 3.000, utilizatorii Cartelei COSMOTE pot beneficia de avantaje unice precum:

3.000 de minute în reţeaua COSMOTE care pot fi folosite atât pentru apeluri de voce cât şi pentru apeluri video

3.000 de minute pentru apeluri către reţeaua fixă Romtelecom

3.000 de SMS-uri sau MMS-uri către utilizatori COSMOTE

75 minute naţionale şi internaţionale

75 SMS-uri naţionale.

Extraopţiunea 3.000 este disponibilă la activare pentru 6 euro credit. Din cea de-a doua lună, clienţii care optează pentru această extraopţiune sunt recompensaţi pentru loialitatea lor cu un pret mai mic, plătind doar 5 euro credit la reactivare. Extraopţiunea poate fi activată o dată pe lună.

Ne-am lansat pe această piaţă cu scopul de a face comunicare accesibilă pentru toţi românii. De atunci ne-am concentrat în mod constant pe dezvoltarea portofoliului de produse şi servicii cu scopul de a oferi cele mai relevante oferte, cu cel mai bun raport calitate-preţ. Noua extraopţiune le oferă clienţilor un pachet nou şi avantajos ce îmbină beneficii de voce, video şi text, dar şi minute gratuite către Romtelecom. Aceasta este în prezent singura ofertă prepaid „full option" care combină toate aceste beneficii într-un singur pachet", a declarat Gabriel Ioniţă, Senior Manager, Products & Services Development, COSMOTE Romania.

Extraopţiunea 3.000 poate fi activată trimiţând un SMS fără text gratuit la 375 sau apelând gratuit *100# sau 1234.

Cu Cartela Bonus 48 Energy, clienţii primesc 48 de euro credit bonus, câte 1 euro credit bonus lunar timp de 48 de luni de la activare, la prima reîncărcare de minim 4 euro din lună.

În plus, utilizatorii Cartelei COSMOTE pot alege dintr-o gamă largă de extraopţiuni care sunt potrivite pentru cele mai complexe nevoi de comunicare. Astfel, utilizatorii prepaid au la dispoziţie oferte cu tarife speciale precum extraopţiunea My-Style, care oferă tarife foarte avantajoase pentru doar 1 euro pe lună (0,06 euro pentru apeluri de voce către un număr naţional favorit, 0,01 euro pentru apeluri de voce, SMS-uri şi MMS-uri în COSMOTE şi 0,09 euro pentru apeluri de voce, SMS-uri şi MMS-uri către alte reţele naţionale şi 0,09 euro pentru apeluri de voce către reţele internaţionale) sau extraopţiunea revoluţionară 5.000, care include 5.000 de minute şi 5.000 de SMS-uri în reţeaua COSMOTE pentru 1 cent; costul extraopţiunii este de 6 euro, dar la fiecare activare sau reactivare, timp de un an, utilizatorii extraopţiunii primesc un bonus de 5,99 euro, valabil pentru 30 de zile, care poate fi folosit pentru apeluri voce sau video, SMS-uri, atât în reţea cât şi în afara reţelei; sau extraopţiunea Start care la 3,5 euro oferă 400 de minute în reţea şi 40 de minute naţionale dar şi multe alte oferte speciale.

Sunt considerate reţele internaţionale reţelele fixe din ţările Uniunii Europene şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.cosmote.ro

***

COSMOTE România avea 6,7 milioane de clienţi la 30 septembrie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21,3 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii