Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE România îşi îmbogăţeşte portofoliul cu noul HTC Desire HD

ro

25 Nov, 2010 19:22 1854 Marime text
desire-brown_frontbackleft20100212_resize.jpgBucureşti, 25 noiembrie 2010

COSMOTE România anunţă că noul HTC Desire HD, un smartphone dezvoltat pe platforma Android, care vizează utilizatorii pasionaţi de navigarea pe internet, va fi disponibil în reţeaua sa de magazine înainte de sărbătorile de Crăciun.

Folosind sistemul de operare Android 2.2 cu HTC Sense, Desire HD are procesor de 1GHz, memorie internă de 1.5 GB şi slot pentru carduri MicroSD de până la 32 GB (achiziţie separată), la care se adaugă caracteristicile superioare de conectivitate: 3G HSDPA până la 14.4 Mbps, HSUPA până la 5.76 Mbps, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth şi port USB 2.0.

„Ne-am îmbogăţit portofoliul cu un terminal excepţional care vine exact la timp pentru a aduce bucurie fanilor tehnologiei şi ai gadgeturilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Desire HD îşi dezvăluie cel mai bine caracteristicile extraordinare şi polivalenţa numai în combinaţie cu serviciul web'n'walk", a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Manager, COSMOTE România.

Alte caracteristici demne de subliniat la HTC Desire HD sunt accelerometrul pentru autorotirea interfeţei odată cu dispozitivul, senzor de proximitate pentru auto-oprire, camera foto de 8 MP cu senzor de detecţie a feţei umane, dual flash led şi cameră video HD de 720p, ecran LCD senzitiv de 4,3 inch cu 16 milioane de culori, Dolby Mobile și SRS virtual sound şi multe altele.

Telefonul vine, de asemenea, şi cu noua interfaţă HTC Sense care oferă o serie de facilități care îmbunătățesc modul în care utilizatorii captează, creează și accesează conținutul multimedia. Mai mult decât atât, utilizatorii HTC Desire HD beneficiază de aplicaţia HTC Hub care le permite să adauge mai mult conţinut pe telefonul lor. Cu HTC Hub ei pot căuta aplicaţii, muzică, ringtonuri, wallpaper şi multe alte oferte interesante şi să le trimită pe telefonul lor. Pentru a accesa serviciul, tot ceea ce trebuie să facă aceştia este să îşi creeze un cont pe HTCsense.com. Spre exemplu, clienţii îşi pot arhiva agenda de contacte, mesajele sau istoricul de apeluri folosind un calculator, îşi pot personaliza telefonul cu conţinut exclusiv HTC; dacă telefonul a fost pierdut sau furat, utilizatorii pot bloca telefonul de la distanță şi pot chiar să șteargă de la distanță toate datele personale. Cu o experiență reinventată a camerei foto, utilizatorii pot înregistra clipuri HD sau pot captura și edita imagini cu o mulțime de efecte amuzante ale camerei. Cu HTC Locations, o experiență nouă și diferențiată a hărților online, consumatorii au cartografiere instantanee, on-demand, fără întârzieri de download și fără să presupună tarife de roaming mobil.

HTC Desire HD va fi disponibil din luna decembrie în magazinele COSMOTE la preţul de 1.375 de lei cu abonament pe 2 ani COSMOTE Perfect pentru Tine 930 (930 de minute naţionale şi internaţionale, plus 2.000 de minute şi 2.000 de SMS-uri în reţea, pentru 62 de euro pe lună), sau la 2.399 lei, TVA inclus, fără abonament.

***

COSMOTE România avea 6,7 milioane de clienţi la 30 septembrie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21,3 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii