Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cheltuielile auto lunare, reduse la jumătate cu Kitul GPL dedicat Piața de kituri GPL dedicate a crescut cu 20% în 2013

ro

14 Nov, 2013 16:27 1094 Marime text
București, 14 noiembrie 2013 -  Fie că vorbim despre beneficiile financiare, fie că le luăm în considerare pe cele ecologice sau de siguranță, instalațiile auto pe gaz sunt tot mai căutate de șoferii români. Piața de kituri dedicate GPL se află pe un trend ascendent în România, în 2013 înregistrând o creștere de 20% .
Domeniul combustibililor alternativi oferă o nouă perspectivă proprietarilor de automobile, pentru că sistemele GPL aduc utilizatorilor economii substanțiale și un impact redus asupra mediului. Astfel, instalațiile pe GPL aduc multiple beneficii ecologice, cantitatea de noxe eliberată de mașină fiind mult mai mică.
Pentru ca mașina să funcționeze în cele mai bune condiții, este necesar ca instalațiile de GPL să fie construite în funcție de caracteristicile fiecărei mașini. Prin crearea de kituri GPL dedicate,  AGR Autogas - companie specializată în producția și omologarea instalațiilor auto pe gaz, precum și în asigurarea montajului, distribuției și suportului tehnic pentru întreaga rețea națională de service-uri partenere - realizează o corespondență clară între caracteristicile tehnice ale mașinii și caracteristicile componentelor instalațiilor auto de gaz. În acest sens, pentru fiecare model de mașină a fost gândit un kit GPL special, astfel încât fiecărui șofer să îi fie ușor să opteze pentru instalațiile economice și ecologice de cea mai bună calitate.
“Știm cât de important este pentru fiecare șofer să se simtă în siguranță, atât el, cât și familia lui, motiv pentru care am dorit să venim în întâmpinarea lui cu soluții personalizate cât mai sigure, la prețuri cât mai mici. Despre ce investiție vorbim? Prețul unui kit GPL dedicat variază de la 2300 lei pentru un autoturism obișnuit în 4 cilindri la 8500 lei pentru autoturisme de lux cu motoare în 6 sau 8 cilindri, fiind o investiție care se amortizează repede. De asemenea, pentru toți soferii care doresc să facă economii, am lansat împreună cu mai multe instituții bancare “Programul de achiziție a unui kit GPL dedicat în rate magice fără dobândă”, astfel un client poate achiziționa o instalație GPL și va putea plăti rata din economia făcută”, declară Silviu Raicea, Director Comercial în cadrul AGR Autogas Group.
Pentru a afla mai multe informații despre instalația auto GPL și pentru a achiziționa Kit-ul GPL dedicat autoturismului tău, accesează http://www.monteazagpl.ro/.

Despre AGR Autogas Group
AGR Autogas Group a luat ființă în anul 1999 având ca principal obiect de activitate producția, dezvoltarea și omologarea instalațiilor auto de gaz precum și montajul, distribuția și asigurarea suportului tehnic pentru întreaga rețea națională de service-uri partenere. Compania deține cel mai mare centru de conversie din sud-estul Europei care funcționează atât ca centru de pregătire pentru parteneri cât și ca service dedicat montajului și întreținerii instalațiilor auto de gaz.
Prin efectuarea testelor și încercărilor de către Registrul Auto Român, AGR Autogas Group a obținut un număr de 25 de Licențe și Certificate de Conformitate pentru instalațiile auto de gaz importate, fiind în măsură să propună pe piața din România instalații GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzând aici și autoturismele de ultimă generație echipate cu motoare având nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si autoturisme cu sistem de injecție directă de benzină.
Împreună cu producatorii de componente, AGR Autogas Group dezvoltă în continuare produse noi pentru păstrarea unui nivel calitativ excepțional al instalațiilor și răspunde cu succes provocărilor lansate de producătorii de autoturisme prin introducerea celor mai performante sisteme de injecție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii