Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea de-a doua campanie real,- Ajuta-ti scoala! Se apropie de final

ro

14 Sep, 2011 16:50 902 Marime text

Au mai ramas doua saptamani in care fiecare poate contribui la dotarea scolii preferate cu laptopuri performante

Bucuresti 14 Septembrie 2011 a.c - Ajuta-ti scoala preferata: campania lansata de real,- pentru a-si incuraja clientii sa doneze punctele acumulate la cumparaturi si astfel sa ajute scoli sau alte institutii de invatamant sa fie dotate cu laptopuri HP Presario CQ56-219 echipate cu sistemul de operare Microsoft Windows 7 Home Premium se apropie de final.

Startul campaniei a fost dat pe data de 21 iulie, peste 200 de scoli inscriindu-se in campanie. Pana pe data de 28 septembrie, in functie de punctele acumulate, acestea au sansa de a castiga numarul aferent de laptopuri.

Fiecare client real,- poate contribui la dotarea scolii preferate cu laptopuri prin inscrieirea punctelor primite gratuit din partea real,- in perioada de desfasurare a promotiei pe siteul www.academiaderechizite.ro , unde totodata poate vizualiza si numarul de puncte acumulat de fiecare scoala sau institutie de invatamant.

"Este cel de-al doilea an in care derulam acestamplu program,prin care urmarim sa contribuim la dotarea institutiilor de invatamant cu noi tehnologii, care ii pot motiva pe tineri sa invete mai mult si mai eficient. Dorim sa continuam acest program,an de an cautand noi oportunitati pentru scoli,fie ca va fi vorba despre tehnica de calcul, rechizite, carti sau alte produse necesare actului didactic. Este foarte important pentru societate sa existe implicare din partea companiilor, pentru a fi mai aproape de scoala si de copii" a declarat Adriana Pita, Division Manager PR la real,- Hypermarket Romania.

Pentru a facilita accesul tuturor la informatii despre aceasta campanie, dar si pentru a asigura sprijinul necesar tuturor acelora care isi doresc sa se implice in program, a fost lansat websiteul www.academiaderechizite.ro, care beneficiaza si de o pagina de facebook.

Despre campanie:

„Ajuta-ti scoala" este un program prin care compania real,- contribuie la dotarea cu tehnica de calcul a scolilor si liceelor din toata tara precum si a altor institutii de invatamant care doresc sa se inscrie in program sau sunt selectate/inscrise de catre clientii real,-.

Programul a inceput in luna iulie, avand ca perioada de derulare de 10 saptamani, interval in care real,- transforma toate cumparaturile efectuate de clientii sai in puncte. Punctele respective sunt donate de clientii real,- unor scoli generale sau altor institutii de invatamant: licee, scoli particulare, scoli profesionale, universitati etc. La sfarsitul campaniei scolile primesc gratuit din partea real,- Hypermarket echipamente IT pe baza numarului de puncte acumulate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii