Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cancerul poate nu doare, dar lasa semne. Alege Viata! Conferinta Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin

ro

09 Oct, 2014 17:43 1886 Marime text
Bucuresti, 1 octombrie 2014 – JustAD si Clinica Elgnimed anunta prima editie a Conferintei Nationale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, care va avea loc pe 16 octombrie in Bucuresti si va fi transmisa live in Cluj, Constanta si Timisoara.
In Romania, la fiecare 4 ore, o femeie moare din cauza cancerului de col uterin. Este o statistica mai mult decat ingrijoratoare, datorata in principal faptului ca simptomele cancerului de col uterin nu sunt intotdeauna evidente si, de cele mai multe ori, acesta ajunge sa fie diagnosticat intr-un stadiu multe prea avansat. De aceea, este foarte importanta testarea periodica, in vederea depistarii la timp a celulelor precanceroase.
Proiectul Alege viata urmareste informarea la un nivel ridicat cu privire la usurinta preventiei in ceea ce priveste virusul HPV si cancerul de col uterin in randul femeilor cu varsta cuprinsa intre 20 si 45 de ani din Bucuresti si alte orase din tara. Proiectul va fi lansat la inceputul lunii octombrie, cu scopul de a informa femeile cu privire la mersul din timp la control.
Luna octombrie va fi luna prevenirii cancerului de col uterin, o perioada pentru care am pus bazele unei campanii nationale de informare. Ne dorim ca un numar cat mai mare de femei sa fie informate corect cu privire la cancerul de col uterin. Sunt informatii pe care le pot afla gratuit joi, 16 octombrie, ora 18:00, la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti, in cadrul Conferintei Nationale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, o conferinta care va fi transmisa live in Cluj, Constanta si Timisoara in urmatoarele locatii:
Cluj – Hotel Sunny Hill
Constanta – Ibis Hotel
Timisoara – City Business Centre

Accesul gratuit la Conferinta Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin este oferit in baza completarii formularului de inscriere de pe http://alegeviata.com/?page_id=1605.
Campania nationala de prevenire a cancerului de col uterin este organizata sub umbrela Feminis Romania, un proiect initiat in anul 2014 de clinica Elginmed prin dr. Elvira Bratila – medic specialist obstetrica-ginecologie. Acest proiect a fost gandit ca o rascruce de drumuri. E punctul in care drumurile a mai multor specialisti se intalnesc, se unesc si croiesc, cu si mai multa forta, un alt drum mai lin, fara ascunzisuri, un drum pe care sa paseasca cu incredere femeile din Romania pentru care dreptul la informatie nu a disparut.
Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul http://www.alegeviata.com sau pagina de Facebook http://www.facebook.com/feminisromania sau www.facebook.com/KoolMedia.
In cadrul Conferintei Nationale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, partener oficial in Constanta este Agentia Kool Media.
Despre JustAD
JustAD este agentia de publicitate care isi doreste sa ofere cele mai eficiente strategii de comunicare, iar impreuna cu clientii sai sa creeze o noua viziune a promovarii.
Toate companiile comunica din aceleasi motive: ca sa-si creeze notorietatea brandului, sa-si consolideze pozitia pe piata, sa creeze preferinta in randul consumatorilor sau sa fidelizeze fata de un brand.
JustAD isi doreste sa nu mai complice aceasta comunicare, ci sa rezolve puzzle-ul ei prin prisma unor strategii customizate pe toate ariile BTL, ATL sau PR.

Despre Kool Media
Ideile creative - “out of the box” ne dau culoare si ne fac sa zambim- atat pe noi, cat si pe clientii nostri, dar si pe clientii clientilor nostri. Intotdeauna ne place sa “lucram” cu entuziasm si voie buna!
Noi, Kool Media, suntem o agentie de publicitate din Constanta, cu o experienta îndelungata a echipei în Marketing – Creatie- Comunicare –Relatii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –Printuri de mici si mari dimensiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii