Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie Generali - Asigurari de viata

ro

03 May, 2010 16:52 2238 Marime text

posterheartpresa.jpg"Generali iti premiaza deciziile de viata"

· Pentru o asigurare de viata incheiata pana la 24 iunie, primesti CADOU 600 de lei pentru cheltuieli medicale neprevazute, plus sansa de a castiga o vacanta la Venetia pentru doua persoane.

Bucuresti, 3 mai 2010.

heart_resize.jpgGenerali Asigurari lanseaza campania "Generali iti premiaza deciziile de viata".

In cadrul campaniei, persoanele care incheie o asigurare de viata pana la 24 iunie 2010 beneficiaza de 600 de lei extra-acoperire pentru cheltuieli medicale neprevazute, daca prima de asigurare anuala este egala sau mai mare de 1.000 Lei. In plus, clientii care aleg plata primei de asigurare prin debit direct au sansa de a participa la tragerea la sorti pentru marele premiu al campaniei: o vacanta la Venetia pentru doua persoane.

image002.jpg"Lansam aceasta campanie intr-un context de expectativa a unei reforme necesare sistemului romanesc de sanatate. In Romania, din 21 de milioane de locuitori, doar cinci milioane sunt contribuabili la bugetul de stat, ceea ce inseamna un buget pentru sanatate modest si un sistem deficitar. Extra-acoperirea pe care o oferim prin aceasta campanie promotionala da posibilitatea clientilor de a beneficia de serviciile medicale de care au nevoie, fara a-si mai face griji in privinta unor cheltuieli neasteptate sau a imposibilitatii de a avea acces la anumite medicamente sau tratamente. In plus, sustinem persoanele responsabile, care aleg solutia unei asigurari de viata pentru a avea grija de familia lor si ii rasplatim cu o vacanta de relaxare la Venetia", a declarat Daniela Dimitriu, Head of Marketing and Communication, Generali Asigurari.

Obiectivele campaniei sunt axate pe informarea clientilor cu privire la necesitatea unei asigurari de viata, prin explicarea detaliata a beneficiilor, si pe consilierea acestora cu privire la alegerea celei mai potrivite polite de viata.

Campania este valabila pentru cinci dintre variantele de asigurari de viata ale Generali Asigurari. Compania recomanda alegerea celei mai potrivite variante, planul de protectie financiara fiind un angajament de durata. Clientii pot opta pentru:

  • Protectie si Economisire - Practic Plus, o asigurare mixta de viata cu acumulare de capital
  • Investitie si Protectie - Genius, o solutie viabila de investire a banilor pe termen mediu sau lung, cu 3 optiuni flexibile de plasare a banilor
  • Economisire si Pensie - Orizont plan de pensie - o polita de asigurare flexibila, care ofera posibilitatea de a opta intre solutia de economisire si cea de pensie
  • Viitorul Copilului - Majorat, un plan de economisire pentru copii, pentru a le asigura independenta financiara la varsta majoratului
  • Protectie - Clasic Plus, o asigurare de viata care acopera riscul de deces.

In primul an de asigurare, prin extra-acoperirea oferita de Generali Asigurari se deconteaza interventii medicale si tratamente, recomandate de medicul clientului. Extra-acoperirea este valabila atat pentru interventii in clinici particulare, cat si de stat, pentru vizite medicale de control sau diagnostic, sau alte investigatii de laborator si medicamente recomandate de catre medic.

In cazul unui eveniment nedorit, asiguratul beneficiaza de transport cu ambulanta de la locul accidentului la spital, decontandu-i-se cheltuielile de spitalizare sau alte cheltuieli medicale, ca urmare a producerii unui eveniment nedorit.

DESPRE GENERALI ASIGURĂRI

Generali Asigurări este parte a grupului inţernational Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurări din lume. Cu o intrerupere în perioada comunistă, compania este prezentă pe piaţa românească începând cu anul 1835. Reţeaua teritorială a Generali Asigurări este compusă din 91 de agenţii şi puncte de lucru, iar portofoliul companiei include astăzi toate tipurile de asigurări.

Generali Group este unul din liderii sectorului de asigurări din întreaga lume, cu o experienţă de 178 de ani în domeniul asigurărilor. Generali Grup are 476 companii consolidate, peste 60 de milioane de clienţi în întreaga lume şi peste 84 000 de angajaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii