Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beneficii multiple pentru clienţii care deţin cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard

ro

27 Jan, 2011 17:04 1021 Marime text
Bucureşti, 27 ianuarie 2011

Alpha Bank Romania şi COSMOTE desfaşoară o nouă campanie promoţională pentru cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard, lansat în octombrie 2010. Cardul de credit este disponibil din această săptămână în toată reţeaua de magazine COSMOTE şi Germanos.

Cardul aduce numeroase oferte atractive pentru clienţi, redefinind conceptul de program de loialitate. Primii 400 de clienţi care aplică cu succes pentru cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard în perioada promoţiei vor primi un tichet cadou în valoare de 100 lei, oferit de MasterCard.

Pe perioada campaniei promoţionale ce se desfăşoară până la sfârşitul anului 2011, clienţii cardului de credit COSMOTE Alpha MasterCard beneficiază din partea COSMOTE de o reducere de 3% pentru orice tranzacţie efectuată cu acest card de credit în magazinele COSMOTE şi 3% bonus din valoarea facturii de servicii plătită cu cardul COSMOTE Alpha MasterCard în magazinele COSMOTE (la POS-urile Alpha Bank) sau prin serviciul de Direct Debit. În plus, pentru toate cumpărăturile realizate cu cardul de credit în alte magazine decât magazinele COSMOTE, clienţii vor primi de la Alpha Bank 1% din valoarea fiecărei tranzacţii. Toate cele trei beneficii de loialitate menţionate vor apărea pe facturile aferente contractelor de abonament încheiate cu COSMOTE (facturile de servicii), valoarea acestora reducându-se corespunzător.

Cardul de credit este disponibil atât pentru abonaţii existenţi ai COSMOTE România, persoane fizice, cât şi pentru abonaţii noi. Toţi clienţii care aplică cu succes pentru cardul de credit vor beneficia şi de un bonus care poate fi valorificat în momentul aplicării. Acest bonus poate fi dedus din preţul oricărui telefon mobil cumpărat în momentul abonării la serviciile COSMOTE, la reînnoirea unui contract de abonament existent încheiat cu COSMOTE, pentru cumpărarea de accesorii sau altfel de produse din magazinele COSMOTE sau Germanos în cadrul căruia clientii au aplicat pentru card.

Cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard este emis în lei. În funcţie de venitul net limita de credit standard este de până la 3000 euro (echivalent lei), dar poate fi extinsă până la 10.000 Euro (echivalent în RON). Plăţilor cu cardul la comercianţi din ţară şi din străinătate nu li se aplică comision la tranzacţii. De asemenea, dacă în perioada de graţie de până la 55 de zile clienţii rambursează integral sumele datorate nu plătesc dobândă pentru plăţile efectuate la comercianţi.

Clientii pot opta pentru Serviciul de direct debit pentru plata facturii la abonamentul COSMOTE (telefonie sau/si Internet) dar şi pentru serviciul de debitare automata a datoriei pe card. Totodată, cu cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard clienţii beneficiază şi de opţiunea de plată în rate cu 0% dobândă. Acest serviciu oferă clienţilor posibilitatea de a plăti în rate bunuri şi servicii achiziţionate cu cardul de credit de la o serie de comercianţi afiliaţi.

Mai multe detalii legate de campania promoţională COSMOTE MasterCard sunt disponibile pe www.alphabank.ro şi în toate unităţile Alpha Bank România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii