Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vio - Top SRL, din București, un nou contract câștigat la CFR SA- Sucursala Constanța (DOCUMENT)

ro

19 Oct, 2022 12:26 1181 Marime text
 
 
  • Valoarea totală a achiziției  este de 110.000 de lei, iar câștigătoarea licitației a fost desemnată societatea Vio - Top SRL, cu sediul social în București, Sectorul 2, strada Badea Cârţan.
 
  • Potrivit RECOM, consultat la data de 19 octombrie 2022,  asociat unic și administrator al Vio - Top SRL este Andrei Mihai Baicu.  
 
Compania Națională C.F. „CFR“ SA- Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională achiziționează servicii feroviare.
 
Serviciul care se va achiziţiona constă în expertizare și întocmirea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) pentru „Pod km. 15+250 linia 807 Ciulnița-Slobozia Veche – expertiză și DALI” în condițiile impuse de Legea nr.10/1995 privind calitatea în construcții actualizată, modificată și completată de Legea nr.7/2020 și de instrucțiile în vigoare, în vederea stabilirii lucrărilor (de rectificare a cotelor de reazem, repararea banchetei cuzineților și reașezarea aparatelor de reazem la pod km 15+250 linia CF 807 Ciulnița - Slobozia Veche) necesare pentru desfășurarea circulației trenurilor în condiții normale de siguranță, în conformitate cu cerințele Caietului de sarcini.
 
Durata de prestare a serviciului este maxim 45 de zile de la data prevazută în ordinul de începere a contractului și exclude perioada aferentă analizării, verificării și avizării documentaţiei în CTE al SRCF Constanța și a eliberării certificatului de urbanism. Numar zile până la care operatorii economici pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 15 zile
 
Valoarea totală a achiziției  este de 110.000 de lei, iar câștigătoarea licitației a fost desemnată societatea Vio - Top SRL, cu sediul social în București, Sectorul 2, strada Badea Cârţan.
 
Potrivit RECOM, consultat la data de 19 octombrie 2022,  asociat unic și administrator al Vio - Top SRL este Andrei Mihai Baicu.  
 
Vio - Top SRL se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Cu două punct de lucru în București, Vio - Top SRL a declarat pentru 2019 un profit de 297.094 de lei, 247.8135 lei în 2020 și 415.074 de lei în 2021.
 
De menționat că în 2020 compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, Sucursala Regională CF Constanţa a atribuit societăţii Vio-Top SRL din Bucureşti contractul privind „Elaborare Studiu de Fezabilitate «Modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată» SRCF Constanţa“, valoarea contractului atribuit este de 1400.000 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Ministerul Apărării Naționale bagă în reparații pavilioanele din cazărmile din administrarea Statului Major al Forțelor Navale (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii