Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:50 26 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Militară 02542 Focșani demarează reabilitarea căminului militar din Cazarma 3007 Constanța (document)

ro

16 Jul, 2019 00:00 1245 Marime text
Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02542 Focșani caută o firmă care se va ocupa de reparațiile pavilionului A, cămin militar din Cazarma 3007 Constanța.
 
În acest sens, va fi organizată și desfășurată o procedură de achiziții publice pentru atribuirea contractului „Executie lucrări de reparatii curente la etajul 6 și 7 al Pavilionului A-Cămin militar din Cazarma 3007 Constanța“, în valoare estimată de 1.319.810,85 lei.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 05.08.2019, ora 15:00. Acestea vor fi deschise în aceeași zi și la aceeași oră. Prin acest contract se vor achiziționa lucrări de reparații curente a caror valoare estimată este de 1.319.810,85 lei Clarificările se pot solicita cu 5 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va comunica tuturor operatorilor economici răspunsurile la întrebările de clarificare primite, însoțite de întrebările aferente, luând măsuri pentru a nu dezvălui identitatea celui care a solicitat clarificările respective, prin publicarea acestora pe site-ul www.e-licitatie.ro – SEAP.
Autoritatea contractantă va răspunde la solicitarile de clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor cu 3 zile.
 

Condiții pentru ofertanți

 
Ofertantul trebuie să prezinte informații aferente principalelor lucrări executate din care să reiasă că au fost duse la bun sfârșit în ultimii 5 ani lucrări similare în valoare cumulata de minim 1,000.000 lei, fără TVA, la nivelul a unuia sau a mai multor contracte de lucrari. Experiența similară trebuie să privească lucrări de construire și/sau de modernizare și/sau de reabilitare de construcții civile. Pentru execuția lucrărilor, ofertanții vor prezenta lista cu urmatorul personal de specialitate: -minim un specialist atestat I.S.C. ca "Responsabil tehnic cu execuția" pentru domeniul de construcții " Construcții civile, industriale și agricole"; minim un specialist atestat I.S.C. ca "Responsabil tehnic cu execuția" pentru domeniul de construcții " Instalații termice, sanitare și de ventilație/climatizare"; minim un specialist atestat I.S.C. ca "Responsabil tehnic cu execuția" pentru domeniul "Instalații electrice" sau un electrician autorizat A.N.R.E. ca "Responsabil tehnic cu execuția", în conformitate cu prevederile legale în vigoare; minim un inginer de construcții specializarea construcții civile, industriale și agricole; minim un inginer de instalații specializarea instalații pentru construcții; minim un responsabil cu controlul tehnic de calitate în construcții; minim un responsabil în domeniul securității și sănătății în munca care va îndeplini și funcția de coordonator în materie de securitate și sănătate cu respectarea art. 58 si 59 din H.G. 300/2006; șef de șantier; manager de proiect; minim 1 electrician autorizat ANRE, gradul IIB sau IIIB sau IVB. Acesta va fi în mod obligatoriu angajat al operatorului economic care execută instalațiile electrice; minim 1 electrician. Acesta va fi angajat in mod obligatoriu al operatorului economic care executa instalațiile electrice.
 

Responsabili de atribuirea licitației

 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autoritățea contractante sunt: Dănuț Ungureanu, Marius Neacșu, Mihail Bădiță, Vali-Laurențiu Joghiu, Ovidiu Gheorghe, Ciprian Musescu, Lia Nicoara, Mariana Marin.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii