Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou contract semnat între Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu și Omniasig Vienna Insurance Group (DOCUMENT)

ro

03 May, 2022 00:00 2343 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 5 aprilie 2022, rezultatul final fiind publicat pe 2 mai 2022
 
SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța SA a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru furnizarea de servicii de asigurare RCA nr. 25 acordului cadru nr. 73LA/17.09.2021.
 
Atribuirea a avut loc pe 5 aprilie 2022, rezultatul final fiind publicat pe 2 mai 2022. Valoarea contractului este de 1.336 lei, iar câștigători sunt cei de la Omniasig Vienna Insurance Group SA.
 

Despre Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA



Omniasig Vienna Insurance Group SA a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în 2001 și are sediul social în București, Sectorul 1, strada Alexandru nr. 51.
 
Firma se ocupă de „alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)“, iar acțiunile sunt deținute de Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe, din Austria (99,54%), Banca Comercială Română SA (0,08%) și persoane fizice și juridice (0,37%).
 

Adrian Mircea Baciu este reprezentant, Mihail Tecău este președinte al directoratului, Costinel Silviu Stratnic este vicepreședinte al directoratului, Franz Fuchs este președintele Consiliului de Supraveghere, Riener Harald este vicepreședintele CS, iar alți membri sunt Klaus Muhleder, Harald Josef Londer,  Matula Werner, Eleni Skoura și Bogdan Ionuț Speteanu.
 


Directori sunt Lucian Filip, Liviu Andrei Neacșu, Cristian Dalia Oproiu, Liliana Savu, George Stan și Oana Zoița, în timp ce Elena Ancuța Ifrim fiind director adjunct.

 
Potrivit sursei citate, compania OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A. a încheiat 8.799 contracte de achiziții publice in valoare totală de 331.631.859,36 lei.

 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Garda de Coastă a cumpărat asigurări pentru nave, pe anul 2022 (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii