Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă a cumpărat asigurări pentru nave, pe anul 2022 (DOCUMENTE)

ro

02 Mar, 2022 10:29 2933 Marime text


Garda de Coastă (Poliția de Frontieră) a organizat o licitație pentru achiziția asigurărilor pentru nave, pe anul 2022.

Contractul a fost atribuit pe 22 februarie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 28 februarie

Obiectul contractului este reprezentat de asigurarea navelor proiect OPV și CPV, CASCO maritim și P&I, pe timpul deplasării și desfășurarii misiunilor internaționale în anul 2022.

Solicitarile de clarificări din partea posibililor ofertanți se vor face cu 8 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, iar autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare cu 5 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a contractului este de 1.382.535 lei, iar societatea comercială câștigătoare este OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A.
 
Despre Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA

Omniasig Vienna Insurance Group SA a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în 2001 și are sediul social în București, Sectorul 1, strada Alexandru nr. 51.
 
Firma se ocupă de „alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)“, iar acțiunile sunt deținute de Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe, din Austria (99,54%), Banca Comercială Română SA (0,08%) și persoane fizice și juridice (0,37%).
 
Adrian Mircea Baciu este reprezentant, Mihail Tecău este președinte al directoratului, Costinel Silviu Stratnic este vicepreședinte al directoratului, Franz Fuchs este președintele Consiliului de Supraveghere, Riener Harald este vicepreședintele CS, iar alți membri sunt Klaus Muhleder, Harald Josef Londer,  Matula Werner, Eleni Skoura și Bogdan Ionuț Speteanu.
 
Directori sunt Lucian Filip, Liviu Andrei Neacșu, Cristian Dalia Oproiu, Liliana Savu, George Stan și Oana Zoița, în timp ce Elena Ancuța Ifrim fiind director adjunct.
 
Potrivit sursei citate, compania OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A. a încheiat 8.799 contracte de achiziții publice in valoare totală de 331.631.859,36 lei.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii