Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:22 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un agent economic din Tulcea, contract cu Primăria Orașului Hârșova. Ce servicii va furniza firma (document)

ro

23 Jul, 2020 00:00 2436 Marime text
  • Vicofruct SRL va efectua lucrări pentru realizarea lucrărilor rămase de executat la obiectivul de investiție: "Modernizare teren de sport (stadion) și vestiar, Orașul Hârșova, județul Constanța".
  • Primăria Orașului Hârșova a încheiat un contract de execuție lucrări pentru realizarea lucrarilor rămase de executat la obiectivul de investiție Modernizare teren de sport (stadion) și vestiar, Orașul Hârșova, județul Constanța.


Denumirea completă a proiectului atribuit este "Contract executie lucrari pentru realizarea lucrarilor ramase de executat la obiectivul de investiție: "Modernizare teren de sport (stadion) și vestiar, Orașul Harșova, județul Constanța"".
 
Societatea care se vor ocupa de lucrările pentru realizarea lucrărilor rămase de executat la obiectivul de investiție: "Modernizare teren de sport (stadion) și vestiar, Orașul Harșova, județul Constanța" este Vicofruct SRL.


Valoarea contractului este de 103.283.887 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 24.06.2020.


Descrierea contractului

Contract execuție lucrări pentru realizarea lucrărilor rămase de executat la obiectivul de investiție Modernizare teren de sport (stadion) și vestiar, Orașul Hârșova, Județul Constanța. Obiectivul propus pentru reabilitare este compus, în principal din baza sportivă publică (terenul de sport propriu-zis, tribune pentru spectatori, tribune pentru oficialități și banci pentru rezerve) și în secundar, corpul pentru vestiare (reabilitare vestiar). UAT Orașul Hârșova a expertizat lucrările executate, conform Raport de expertiza tehnică nr. 1459 / ianuarie 2020 și a determinat restul lucrărilor rămase de executat, în conformitate cu Autorizația de construire nr. 39/ 01.10.2018 și proiectul tehnic nr. 327/2017 elaborat de SC Euroton SRL. În acest context, prezenta procedură de achiziție vizează atribuirea unui nou contract pentru realizarea lucrărilor rămase de executat, în scopul finalizării obiectivului de investiție.
 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante

Ionescu Viorel- Primar, Stan Dumitra - Viceprimar, Neagu Niculai - Administrator public, Cristian Doinita - Secretar Oras, Ioana Rodica Claudia- Director executiv Directia Buget Finante Contabilitate, Cheran Carmen Mihaela Director executiv Tehnic Proiecte, Dominte Mihaela Sef Serviciu Juridic, Leciu Liliana - Economist, Nicolescu Teodora Cristina - Inspector, Costas Bogdan - Consultant achizitii publice Expert Cooptat. Consilieri locali: Bratianu George, Bujenita Alexandru, Bucsan Maria, Bulancea Viorel, Codreanu Ramona, Dia Ionel, Gheorghe Daniel, Ionescu Florina-Diana, Ionescu Viorel Romulus, Ifrim Dumitrel, Mucterem Amet, Neculai Selin, Paraschiv Emil, Stan Dumitra, Serban Camelia, Ticu Gabriel-Daniel, Tromiadis Mircea.
  
Firma câștigătoare este Vicofruct SRL.Despre Vicofruct SRL

Societatea Vicofruct SRL a fost înfiinţată în anul 2013, în municipiul Tulcea.

Potrivit Registrului Comerţului, interogat la data de 26 februarie 2019, societatea deţine un capital social de 20200 lei, integral vărsat, compus din 2020 număr părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.


Asociaţii societăţii sunt Vasile Eftei şi Liuba Simionov. Administratorul firmei este Vasile Eftei.

Domeniul de activitate principal este „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.

Pentru anul fiscal 2017, societatea a înregistrat un profit de 112.784 lei, o cifră de afacere de 681.939 lei şi un număr mediu de doi salariaţi.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

O firmă din Tulcea se va ocupa de mansardarea Şcolii Gimnaziale nr. 1 din Hârşova (document)

Megavision Professional SRL a semnat cu Primăria Hârșova. Ce va livra firma din București (document)

Un agent economic din Suceava va livra instrumente muzicale Primăriei Hârșova. Iată de ce! (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii