Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

U.M. 02022 Constanţa, un nou contract cu Matra SRL. Vezi ce valoare are!

ro

18 Feb, 2017 00:00 1940 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
  
În urma unei licitaţii publice, Ministerul Apărării -U.M. 02022 Constanţa a atribuit, prin licitaţie deschisă, contractul privind furnizarea de „carne de porc refrigerată“ pentru unităţile militare din Forţele Navale. Potrivit anunţului de atribuire numărul 175545/08.02.2017, Ministerul Apărării - U.M. 02022 a primit trei oferte, cea a firmei Matra SRL fiind declarată câştigătoare.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 606.649,5 lei, iar operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este societatea Matra SRL.
 
De curând, Matra SRL a câştigat şi contractul cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa având ca obiect „Achiziţie carne bovine“, în valoare de 31.510 lei. De asemenea, Matra SRL a mai furnizat alimente Ministerului Apărării Naţionale - U.M. 02022 Constanţa, societatea adjudecându-şi contractul de furnizare „salam de Sibiu“ pentru unităţile militare din Forţele Navale. Acest contract a avut o valoare de 639.257,20 de lei. Tot în toamna anului trecut, Ministerul Apărării Naţionale - U.M. 02022 Constanţa a atribuit, prin licitaţie deschisă, contractul privind „furnizare carne de vită congelată“, în valoare de 96.353,3 lei, firmei Matra SRL.

Despre Matra SRL

Firma are sediul social în localitatea Scorniceşti, judeţul Olt. Are un capital social subscris, integral vărsat, în valoare de 1.579.200 de lei, format din 157.920 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Conform codificării CAEN, societatea are ca activitate principală fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre). Unicul asociat al Matra SRL este Lucian Petrache Ionescu, născut pe data de 23.02.1962, la Piteşti, judeţul Argeş, acesta fiind şi administratorul cu puteri depline al societăţii.

Citeşte şi:

Trei societăți au bătut palma cu Serviciul Public de Asistență Socială Constanța. Vor furniza produse alimentare din carne

UM 02022 Constanţa cumpără salam de la Matra SRL 

UM 02022 Constanţa cumpără carne de la Matra SRL  

Baza Logistică Navală cumpără carne de la Matra SRL și Granbis SRL

Baza Logistică Navală cumpără carne de porc de la Matra SRL și Granbis SRL

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii