Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:36 20 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UM 02022 Constanţa cumpără salam de la Matra SRL (document)

ro

14 Nov, 2016 13:11 1835 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Ministerul Apărării Naţionale - UM 02022 Constanţa a atribuit contractul de furnizare „salam de Sibiu“ pentru unităţile militare din Forţele Navale.
 
Potrivit anunţului de atribuire numărul 173234/12.11.2016, contractul a fost atribuit către operatorul economic Matra SRL. Estimat iniţial la suma de 748.350 lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 639.257.20 lei.     
 
Matra SRL este o societate comercială înființată în 1994, cu sediul social în Scornicești, județul Olt. Unic asociat și administrator al firmei este Lucian Ionescu Petrache. Societatea are un capital social subscris de 1.579.200 de lei, integral vărsat. Firma se ocupă cu fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre).
 
În secțiunea „Documente“ a acestui articol puteți consulta integral textul anunțului de atribuire a licitației.   

Sursa foto: soridapress.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii