Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transguard Security va asigura paza pentru Direcția Generală de Asistență Socială Constanța (document)

ro

13 Dec, 2021 00:00 2383 Marime text
  • DGAS Constanța a atribuit contractul pentru pază către o societate din municipiu
 
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de pază umană, transport valori, monitorizare și intervenție rapidă necesare DGAS Constanța, defalcate pe loturi”, fiind forba de lot 1 – servicii de pază umană, contract subsecvent nr. 2.
 
Atribuirea a avut loc pe 1 noiembrie, dar rezultatul final a fost publicat pe 8 decembrie. Valoarea finală a achiziției este de 500.771,12 lei, iar firma câștigătoare este Transguard Security SRL.
 
Despre Transguard Security, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2006  și are sediul social în  Constanța.
  
Asociat unic și administrator este  Ușmec Ileana Corina. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de protecţie şi gardă.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 18.830.161 lei, profit net de 3.251.606 lei și un număr 425 de angajați. Firma deține două puncte de lucru.

Compania Transguard Security S.R.L. a încheiat 6 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.830.702,80 lei. Printre autoritățile contractante se numără Orasul Murfatlar, Autoritatea Navala Română, Confort Urban SRL.  
 
Societatea are un număr de șase contracte publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Licitația pentru atribuirea contractului de servicii de pază și alte servicii conexe organizată de CT BUS, tranșată de CNSC

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii