Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Seaside Playgrounds SRL va amenaja un loc de joacă în Parcul Terapeutic Techirghiol. Contract de peste 700.000 lei (DOCUMENTE)

ro

28 Mar, 2024 17:00 484 Marime text
  • Primăria solicită realizarea unor lucrări cu dotările aferente pentru înființarea unui loc de joacă în Orașul Techirghiol, de circa 1.100 mp, acoperit cu tartan.
  • Valoarea contractului atribuit, prin negociere directă, pe data de 26 martie 2024, este de 729.052 lei.
  • Seaside Playgrounds SRL, care și-a adjudecat contractul, este deținută de George Toda.
 
Contractul „Proiectare și execuție lucrări înființare loc de joacă pentru copii în Parcul Terapeutic Techirghiol“ a fost atribuit, pe data de 26 martie 2024, de Primăria Techirghiol societății Seaside Playgrounds SRL.
 
Valoarea contractului atribuit, prin negociere directă, este de 729.052 lei.
 
Autoritatea contractantă solicită realizarea unor lucrări cu dotările aferente pentru înființarea unui loc de joacă în Orașul Techirghiol, de circa 1.100 mp, acoperit cu tartan, după predarea proiectului tehnic aferent investiției. Termenul de garanție acordat lucrărilor va fi 5 ani, iar termenul de garanție acordat echipamentelor de joacă (dotari) - de 2 ani.
 
 

Despre Seaside Playgrounds SRL

 
 
Înființată în anul 2016, firma Seaside Playgrounds SRL are sediul social pe strada Prelungirea Bucovinei, nr. 8B, et. 1, ap. 3, Constanța și se ocupă de intermedieri în comerțul cu produse diverse.
 
George Toda este asociat unic și administrator. Potrivit termene.ro, George Todamaiu este asociat în Toda George Persoană Fizica Autorizată, Waterboyz SRL și Bon Grill SRL.
 
Din anul 2007 până în prezent, Seaside Playgrounds SRL a câștigat, prin achiziție directă, 155 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Primăria Techirghiol, Servicii Publice Alexandria, Comuna Mihai Viteazu,  Orașul Singeorz-Bai, Citadin Zalau SRL, Comuna Istria, Orașul Ovidiu și altele.
 
De la autorități publice din Constanța, Seaside Playgrounds SRL a obținut, prin negiciere directă, 33 de contracte.
 
În anul 2022, societatea cu 13 salariați a declarat o cifră de afaceri de 12.494.992 lei și un profit de 1.201.909 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.

 
De asemenea, în secțiunea Documente puteți consulta și lista contractelor adjudcate de Seaside Playgrounds SRL de la autorități publice din județul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: O firmă de apartament din București va livra Liceului Tehnologic „Gheorghe Duca“ 40 de laptopuri (DOCUMENTE)
 
Cumpărări directe Constanța: Tecrad Inginerie SRL asigură dirigenția de șantier pentru lucrările de la Școala Gimnazială nr. 3 Culmea, din Ovidiu (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii