Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:24 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Municipal Medgidia plătește peste 450.000 de lei pentru servicii de întreținere și reparare (document)

ro

28 Jul, 2015 09:10 1124 Marime text
 
Spitalul Municipal Medgidia a atribuit contractul de furnizare „servicii de întreținere și reparare stație oxigen, instalație apă sterilă, lămpi chirurgicale“ pentru suma de 460.800 de lei.
 
Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 190568/28.07.2015, contractul constă în „achiziționare de servicii de întreținere și reparare stație oxigen, instalație apă sterilă, lămpi chirurgicale (service periodic și intervenții accidentale) potrivit comenzilor achizitorului și în funcție de necesitățile acestuia“.
 
Operatorul economic căruia i s-a atribuit contractul este GB Indco SRL.
 
Ce spune Registrul Comerţului
 
Potrivit Registrului Comerţului, GB Indco SRL are adresa pe bulevardul Dimitrie Cantemir, nr 9, Bucureşti. Asociaţi în firmă sunt Cristian Topor, de 57 de ani, din Brăila, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 30% şi Alexandru Vârgolici, de 52 de ani, din Bucureşti cu o cotă de 70%. Domeniul de activitate al firmei este „Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente”
 
Alexandru Vârgolici figurează şi ca administrator şi asociat al G MEDICAL CONSULTING SRL, GB INDCO SRL, K. MEDICAL & TEHNIC SRL şi VTT EXP-IM SRL, toate trei radiate şi cu sediul în Bucureşti.
 
Cristian Topor mai figurează ca administrator şi asociat al GRUPCO SRL, din Bucureşti, radiată.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii