Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:44 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Municipal Medgidia a încheiat un acord cadru pentru achiziționarea de echipamente de protecție covid-19

ro

23 Apr, 2021 08:50 1849 Marime text
  • Spitalul Municipal Medgidia a încheiat un acord cadru pentru furnizarea de echipamente de protecție covid-19 de la o firmă din județul Bistrița Năsăud.
Spitalul Municipal Medgidia  a încheiat un acord cadru pentru furnizarea de echipamente de protecție covid-19. Denumirea completă a proiectului atribuit este "Acord cadru de furnizare echipamente protecție covid-19".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea echipamentelor de protecție pentru Spitalul Municipal Medgidia este Marecom Impex. Atribuirea a avut loc în data de 01.04.2021.  
 
 Despre Marecom Impex
 
Societatea a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăsud.

Societatea are capital social subscris de 200.200 lei, integral vărsat, compus din: 2.020 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Ciobanu Maria, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% și Ciobanu Victoraș, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp).

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2020 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 6.094.927 lei, profit de 504.667 lei și un număr mediu de  32 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii