Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța achiziționează aparat dermatoscopie. Furnizor, o firmă din Târgu Mureș (DOCUMENT)

ro

22 Aug, 2022 15:19 2790 Marime text

 
  • Firma se ocupă de furnizare, instalare, punere în funcțiune și instruirea personalului utilizator, conform caietului de sarcini.
 
Ministerul Apărării - UM 02175 Constanta, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța, a atribuit contractul „aparat dermatoscopie“.
 
Achiziția a fost atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat, contractul (în valoare de 180.000 lei) având data 19 august a.c., iar ofertantul câștigător fiind CATTUS SRL.
 
În cazul aparatului de dermatoscopie este vorba de furnizare, instalare, punere în funcțiune și instruirea personalului utilizator, conform caietului de sarcini.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 22 august 2022, firma CATTUS SRL a fost înființată în anul 2002, are adresa în municipiul Târgu Mureș, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice“.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 CATTUS SRL a avut o cifră de afaceri de 5.770.301 lei, un profit net de 17.359 lei și 16 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 4.424.253 lei, un profit net de 44.661 lei și nouă angajați.
 
Asociat unic în firmă este Alexandru Budai, care îndeplinește și calitatea de administrator. Acesta nu mai apare într-o altă firmă.   
 
Tot potrivit Confidas, CATTUS SRL a încheiat 245 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 12.816.542,25 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța, numărându-se Casa de Asigurări de Sănătate Mureș, Comuna Apahida, Comuna Corbii Mari, Comuna Miloșești, Consiliul Județean Dolj, Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj, Institutul Oncologic Prof. Dr. I. Chiricuță Cluj-Napoca, Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor“ Cluj, Ministerul Apărării - Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian“ Cluj-Napoca (U.M 02454), Ministerul Apărării - Unitatea Militară nr. 02558 Timișoara, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Municipiul Botoșani, Muzeul Județean Mureș, Orașul Baia Sprie, Orașul Beclean, Sanatoriul Pneumoftiziologie Brad, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad sau Spitalul Municipal Motru. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Hârșova
O firmă din București livrează echipamente medicale de protecție pentru Școala Gimnazială nr. 1 și Grădinița Tic-Pitic (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii