Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hârșova O firmă din București livrează echipamente medicale de protecție pentru Școala Gimnazială nr. 1 și Grădinița Tic-Pitic (DOCUMENT)

ro

18 Aug, 2022 13:55 2175 Marime text
 

 
  • Achiziția a fost atribuită prin anunțuri de atribuire la anunțul simplificat, contractul (în valoare de 45.405.36 lei) având data 11 august a.c.
 
Orașul Hârșova a atribuit contractul „Furnizarea de echipamente de protecție / dispozitive medicale (dispenser pentru săpun lichid și dezinfectant) în cadrul proiectului «Dotarea cu echipamente de protecție / dispozitive medicale pentru Școala Gimnazială nr 1 și Grădinița Tic-Pitic din orașul Hârșova, Județul Constanța»“.
 
Achiziția a fost atribuită prin anunțuri de atribuire la anunțul simplificat, contractul (în valoare de 45.405.36 lei) având data 11 august a.c., iar ofertantul câștigător fiind Astra Plus SRL.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 18 august 2022, Astra Plus SRL a fost înființată în anul 2014, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc“.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 Astra Plus SRL a avut o cifră de afaceri de 3.389.045 lei, un profit net de 153.482 lei și trei angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 7.213.931 lei, un profit net de 1.867.981 lei și un angajat.
 
Asociați în firmă sunt Felician Răzvan Stancu – 95% și Elena Cristina Stancu – 5%, ca administrator figurând Dumitru Urduban. Felician Răzvan Stancu mai apare în City Soft Solutions SRL (în funcțiune) - asociat, administrator (100%), Smart Business Intelligence SRL (radiată) - asociat, administrator (50%), Top Office International SRL (în funcțiune) - asociat, administrator (90%) și Foodmania SRL (radiată) - asociat (50%).
 
Elena Cristina Stancu mai apare în Office More SRL (în funcțiune) - asociat, administrator și Donvio Telecom SRL (în funcțiune) - asociat, administrator (100%).
 
Dumitru Urduban mai apare în Office More SRL, ca asociat, cu 99%.   
 
Tot potrivit Confidas, Astra Plus SRL a încheiat 2100 contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.972.939,34 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Orașul Hârșova, numărându-se Școala Gimnazială Specială pentru Surzi nr. 1, Academia de Studii Economice București, Administrarea Domeniului Public și Privat Mioveni, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Administrația Cimitirelor, Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, Administrația Fondului pentru Mediu, Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, Administrația Străzilor București, Agenția de Investigare Feroviară Română - AGIFER, Agenția Națională Anti-Doping, Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate sau Artexim. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a contractat servicii poștale (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii