Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:30 22 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Militar Constanța cumpără truse de diagnosticare (document)

ro

21 Oct, 2019 00:00 369 Marime text

Spitalul Militar Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de medii de cultură/truse diagnosticare 20 loturi.
Atribuirea a avut loc la data de 7 octombrie 2019. Valoarea totală a achiziției a fost de 7.301,7 lei. A&A Pro Diagnostic SRL și Epigen Biocomp SRL și-au adjudecat loturile licitate.

A&A Pro Diagnostic SRL a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 40.000 de lei, integral vărsat, este compus din 4.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Tănasie Nicolae, cu 5% din capitalul social, Tănasie Mihaela, cu 5% din capitalul social, Banea Anca-Maria, cu 45% din capitalul social, Tănasie Andreea-Elena, cu 45% din capitalul social. Tănasie Mihaela este administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul al articolelor medicale şi ortopedice, în magazine specializate.

Epigen Biocomp a fost înmatriculată în anul 2011 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Dobre Marilena este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de cercetare-dezvoltare în biotehnologie.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.


Citește și:

Două societăţi au bătut palma cu Spitalul Militar Constanţa pentru livrarea unor reactivi (document)

Cine va furniza reactivi pentru laboratorul de microbiologie al Centrului de Medicină Navală Constanța (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii