Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:29 25 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două societăţi au bătut palma cu Spitalul Militar Constanţa pentru livrarea unor reactivi (document)

ro

22 Jul, 2019 00:00 695 Marime text
Spitalul Militar Constanţa, în urma unei licitaţii publice, a achiziţionat reactivi pentru teste rapide, fiind vorba de trei loturi.

Atribuirea a avut loc la data de 18 iulie 2019. Potrivit caietului de sarcini, este vorba de truse de diagnosticare, reactivi – teste rapide. Valoarea totală a achiziţiei s-a ridicat la 11.375 de lei.

Ofertanţii câştigători sunt A&A Pro Diagnostic şi Epigen Biocomp SRL.

A&A Pro Diagnostic SRL a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Bucureşti, strada Grâului. Capitalul social subscris de 40.000 de lei, integral vărsat, este compus din 4.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Tănasie Nicolae, cu 5% din capitalul social, Tănasie Mihaela, cu 5% din capitalul social, Banea Anca-Maria, cu 45% din capitalul social, Tănasie Andreea-Elena, cu 45% din capitalul social. Tănasie Mihaela este administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul al articolelor medicale şi ortopedice, în magazine specializate.

Epigen Biocomp a fost înmatriculată în anul 2011, şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Dobre Marilena este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de cercetare-dezvoltare în biotehnologie.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii