Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:53 05 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Militar Constanța cumpără pachete de reactivi și consumabile

ro

23 Jun, 2021 13:17 1955 Marime text
  • Spitalul Militar Constanța achiziționează pachete de reactivi și consumabile de la o societate din București.
Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța a atribuit, la data de 17 iunie 2021, un contract de furnizare pachete de reactivi și consumabile pentru analizor automat Vitek 2 Compact.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului este de 120.948,24 lei, fără TVA.

Societatea care se va ocupa de furnizarea produselor este Mediclim SRL, cu sediul în București.

Descrierea contractului

Pachete de reactivi și consumabile conform specificațiilor din caietul de sarcini.

Contractul/le de achiziție publică de produse vor avea durata până la 31.12.2021, cu posibilitate de prelungire prin act adițional, conform prevederilor art. 165 din HG395/2016, până la data de 30.04.2022.

Autoritatea contractantă răspunde solicitărilor de clarificări /informații suplimentare în a 11 zi înainte de data limita de depunere a ofertelor. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor : 15 zile.

Persoanele cu funcţii de decizie la nivelul autorităţii contractante

Comandant – Col. Dr Trana Aurel Director Financiar-contabil – lt.Col. Ec. Preda Ovidiu Consilier juridic – Lt.col. just. mil. Damian Constantin- Alin Director medical-col Dr Minea Laurentiu Lt.col. dr. Biol. Basa Mihaela – membru comisie evaluare Dr. Stoica Izabela Oana – membru comisie de evaluare Chimist Raspopa Mirabela – membru de rezerva Asist. Marcu Ionela – membru de rezerva Birou achizitii-ec Iordache Bianca(responsabil procedura) Birou achizitii-ref Craciun Andreea.

Despre Mediclim SRL

Mediclim SRL este o firmă înființată în anul 1994, în București, sectorul 3 și are ca domeniu de activitate comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.

Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 82.935.308 lei, un profit net de 7.842.828 lei și un număr mediu de 87 de salariați.

Asociații firmei sunt Ionescu Gheorghe, Ciupe Anda și Ciupe Mircea. Ciupe Anda și Ciupe Mircea sunt și administratori. Ciupe Anda mai este asociat și în societatea Centrul Medical Matei Basarab SRL.

Pe anul 2019, societatea a avut un dosar în instanță.

Compania Mediclim SRL a încheiat 11.621 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 298.585.674,23 lei. Printre autoritățile contractante se numără Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, DSP Constanța sau DSVSA Constanța.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii