Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean de Urgență Tulcea, acord cu o firmă din județul Mureș pentru achiziționarea de consumabile medicale (DOCUMENT)

ro

12 Jan, 2023 15:19 1813 Marime text


Spitalul Județean de Urgență (SJU) Tulcea, în calitate de autoritate contractantă, a organizat o licitație deschisă prin care a atribuit contractul de achiziție de „consumabile medicale”.
 
Conform e-licitatie.ro, procedura de atribuire a contractului s-a încheiat printr-un acord-cadru pe o perioadă de 48 de luni.
 
Firma care a câștigat licitația este Three Pharm SRL.
 
Pentru achiziția consumabilelor medicale, valoarea contractului este de 649.286,40 de lei, exact suma estimată inițial pentru finalizarea procedurii de atribuire.
 
Data încheierii contractului este 13 decembrie 2022, iar anunțul a fost publicat în SEAP pe 11 ianuarie 2023.
 

Despre Three Pharm SRL

 
Informațiile de pe Confidas arată că Three Pharm SRL are sediul în Târgu Mureș, pe strada Evreilor martiri nr.4, județul Mureș.
 
Înființată în anul 2009, firma are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Three Pharm SRL a raportat pentru anul 2021 o cifră de afaceri de 50.298.477 de lei, un profit net de 9.287.567 de lei și un număr mediu de 51 de angajați.
 
În anul 2020, compania a avut: 53.755.682 de lei- cifră de afaceri, 11.023.237 de lei- profit și 49 de angajați- număr mediu.
 
De asemenea, firma a semnat 4.923 de contracte publice, în valoare totală de 234.653.820,30 de lei. Three Pharm SRL a colaborat cu instituții precum: Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, Spitalul Universitar de Urgență București, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, etc.
 
În companie singurul asociat este Claudiu Ugran. El a mai fost asociat și în alte 19 firme, în prezent doar trei aflându-se încă în funcțiune. Este vorba despre: Triplast Structure SRL, Triplast SRL și Industrie Mică și Prestații SRL.
 
Același Claudiu Ugran este și administratorul Three Pharm SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Citește și:
Spitalul Județean de Urgență Tulcea, acord cadru cu firma familiei unui fost ministru

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii