Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța a încheiat un contract de servicii pentru colectarea și eliminarea deșeurilor biologice periculoase (document)

ro

05 Aug, 2020 00:00 3247 Marime text
  • Eco Fire Sistems SRL va furniza servicii de colectare și eliminare a deșeurilor biologice periculoase pentru Spitalul Județean Constanța.
 
  • Spitalul Județean Constanța a încheiat un contract de  de colectare și eliminare a deșeurilor biologice periculoase de la sediul SCJU și de la secțiile exterioare.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Servicii de colectare, neutralizare și distrugere deseuri biologice periculoase de la sediul SCJU și de la secțiile exterioare".
 
Societatea care se vor ocupa de colectarea, neutralizarea și distrugerea deseuri lor biologice periculoase pentru Spitalul Județean Constanța este Eco Fire Sistems SRL.  
 
Atribuirea a avut loc în data de 24.07.2020.
 

Descrierea contractului

 
 Servicii de colectare, neutralizare și distrugere deșeuri biologice periculoase de la sediul SCJU și de la secțiile exterioare

Cantitătile minime și maxime și valoarea /acord cadru
Cantitate minimă/valoarea /acord cadru = 66000 kg / 462000 Lei
Cantitate maximă /valoarea/acord cadru = 132000 kg / 924000 Lei

Cantitățile minime si maxime si valoarea /contract subsecvent
Cantitate minimă/valoarea /contract subsecvent= 5500 kg / 38500 Lei
Cantitate maximă /valoarea/contract subsecvent =66000 kg / 462000 Lei

Frecvența și valoarea contractelor ce urmează să fie atribuite: Contractele subsecvente acordului cadru se vor incheia lunar, la inceputul fiecarui an pana la aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al SCJU Constanta si maxim pe o perioada de 9 luni ulterior aprobarii Bugetului de venituri si cheltuieli al SCJU Constanța. Termenul limită până la care se pot solicita clarificari la documentatia de atribuire: cu 17 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor . In conformitate cu prevederile art.161 din legea 98/2016, autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare in legatura cu documentația de atribuire în a 10 a zi înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor în anunțul de participare.
 

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante


Manager - S.L. Dr. Grasa Catalin Nicolae; - Director Financiar Contabil - Ec. Munteanu Natalia; - Director Medical - Dr Obada Bogdan; - Director Ingrijiri medicale - As. Licentiat Banu Cornelia; - Medic Sef Sectia Neurochirurgie – Dr.Ovidiu Carp - Medic Sectie Neurochirurgie – Dr. Balan Corneliu Constantin - Medic Sectie Neurochirurgie – Dr. Schiopu Mihai - Medic Sectie Neurochirurgie – Dr. Ghinguleac Ioan Bogdan - Asistent Sef Sectie Neurochirurgie – As. Parsica Mihaela - Asistent Neurochirurgie – As. Bafani Elena - Sef Serviciu Achizitii - Jr. Bianca Dumitrescu - Serv. Achizitii - Ec.Kaminschi Ioana - Serv. Achizitii - Ec.Furnica Marioara - Consilier juridic - Jr. Gherghina Carmela Endora - Consilier juridic - Jr. Sandulescu Mariana
 
Firma câștigătoare este Eco Fire Sistems SRL.
  

Despre societatea câștigătoare

 
Eco Fire Sistems SRL a fost înfiinţată în anul 2001, firma având sediul social în comuna Lumina. Potrivit Registrului Comerţului capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 10.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Eco Fire Sistems SRL este controlată de Sandu-Ionel Popescu şi Traian Petrescu. Administratorul societăţii, care se ocupă de tratarea şi eliminarea deşeurilor periculoase, este Sandu-Ionel Popescu.
 
Pe anul fiscal 2018, firma a raportat o cifră de afaceri de 19.481.122 de lei, un profit de 2.691.011 lei, și un număr mediu de 76 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
 Fresenius Kabi România va furniza medicamente către Spitalul Județean Constanța (document)
 
Spitalul Județean Constanța cumpără materiale de protecție (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii