Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT Constanța a semnat cu o firmă din Cluj un contract de aproape un milion de lei. Ce va presta societatea

ro

11 Jan, 2021 00:00 4156 Marime text
  • Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța a organizat o licitație pentru achiziția unui serviciu de tipărire
  • O firmă din municipiul Cluj Napoca a câștigat
  • Societatea va primi aproape un milion de lei pentru prestarea serviciilor contractate

Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru prestarea de servicii de tipărire a unor tipărituri necesare autorității contractante pentru diverse campanii, adresate cetățenilor în calitate de contribuabili privind plata impozitelor și taxelor locale ce se fac venituri la bugetul local al municipiului Constanța, precum și a altor tipărituri pentru diverse alte utilizări ale autorității contractante care vor interveni pe parcursului anilor bugetați 2021-2022 (formulare, tipizate, etc).

Atribuirea a avut loc la finele anului 2020, însă rezultatul a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 8 ianuarie 2021. Valoarea finală a contractului este de 982.855,54 lei. Firma câștigătoare este Zipper Services SRL.


Zipper Services SRL, în datele Registrului Comerțului

Societatea a fost înființată în anul 2004 și are sediul social pe strada Fabricii, municipiul Cluj Napoca, județul Cluj. Capitalul social este de 679.320 lei.

Asociați în firmă sunt Any Biztosagi Nyomda Nyrt, firmă cu sediul social în Budapesta, Ungaria, care deține 50% din acțiuni, Tip Offset SRL, firmă cu sediul în Cluj Napoca, cu un aport la capitalul social de 50%. Administratorii societății sunt Tamas Karako, Gergely Molnar, Gergely Pap, Balazs Pfalzgraf și Doru Ioan Vîjîianu.

În anul 2019, firma a raportat 156 de angajați, la o cifră de afaceri de 108.295.200 lei, profitul fiind de 5.747.646 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii