Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:50 08 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soft antivirus de la firma Crucial System & Services pentru Primăria Constanţa

ro

14 Dec, 2016 00:00 2021 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Primăria Constanţa a achiziţionat prin atribuire directă softuri antivirus de la Crucial Systems & Services SRL. În fapt, este o prelungire a contractului cu un an pentru 500 de staţii (unităţi de calculatoare). Preţul de prelungire a softurilor antivirus este de 21.550 de lei, respectiv 4.786,7 euro.
 
Despre Crucial Systems & Services SRL
Societatea constănţeană a fost înfiinţată în 1998, iar obiectul de activitate este repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice, dar şi întreţinerea şi repararea maşinilor de birou, de contabilizat şi a calculatoarelor.
 
Asociaţii companiei sunt Elena Andreea Avrigeanu şi Bogdan Mihăiţă Moldoveanu, care are şi calitatea de administrator. Capitalul social al firmei de este 36.000 de lei, iar valoarea părţilor sociale este de 10 lei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii