Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:47 16 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă se va ocupa de mentenanţa softurilor Unităţii Militare 02133 Constanţa

ro

24 Apr, 2021 18:43 2404 Marime text

 
  • Ultrans TM se va ocupa de mentenanţa softurilor Unităţii Militare 02133 Constanţa.
Unitatea Militară 02133 Constanţa a încheiat un “acord cadru de prestări servicii – Mentenanţă softuri” cu societatea Ultrans T.M

Denumirea completă a proiectului atribuit este "Acord cadru de prestări servicii – Mentenanță softuri". Oferta cea mai scăzuta este de 435.900. Societatea câștigătoare este Ultrans T.M.
 
Ultrans TM, în datele Registrului Comerţului 

 
Ultrans TM este o societate înfiinţată în anul 2014, în Constanţa. Capitalul social este de 13.000 lei, împărţit la 1300 părţi sociale, fiecare a câte 10 părţi sociale.

Asociat unic al societăţii şi administrator este Andrei Silviu Melencu. Domeniul de activitate principal este comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

   
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii