Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO-TEXT Armonia Grup deschide SIA, Servicii Imagistica Armonia, centrul medical care impune standarde noi în investigarea imagistică din Constanța (FOTO +VIDEO)

ro

01 Aug, 2023 18:41 3269 Marime text
  • SIA, Servicii Imagistica Armonia, se află pe bulevardul IC Brătianu, nr. 2-4, Constanța, în zona Kaufland (ICIL).
  • Specialiști de înaltă calificare, echipamente medicale performante și softuri ce reprezintă un salt tehnologic pentru piața actuală din domeniu din România sunt reuniți în universul medical regăsit de pacienți în SIA, dezvoltat de Armonia Grup.
  • SIA este centrul medical care completează sistemul de sănătate dezvoltat de Armonia Grup alături de Armonia Hospital, Heka Hospital și Asociația Pangeea.

UPDATE 4

Acum, cei prezenți au început vizita centrului.

UPDATE 3

 Prof. univ. dr .Gheorghe Iana, invitat a luat cuvântul.

"Apreciez foarte mult invitația dvs și ceea ce văd aici, mă bucur că încă un centru medical se alătură Armonia Grup."

"Acesta este un pas important pentru acest grup, dar mai ales pentru serviciile de sănătate din Dobrogea", a mai adăugat prof.univ. dr. Gheorghe Iana


UPDATE 2


"Considerăm 2023 un an de nou început pentru noi, dar direcția medicală rămâne aceeași - excelență în servicii medicale orientate către pacienți", au spus reorezentanții Armonia Grup.

"Noi, în toți acești ani, am construit spitale și le-am ridicat la înalte standarde europene."

 "Tratăm fiecare pacient ca pe un membru al familiei noastre."


UPDATE 1

Evenimentul a început cu filmulețul de prezentare despre cum s-a lucrat la realizarea centrului. Centrul SIA a fost oficial deschis astăzi, 1 august 2023, la inaugurare participând reprezentanții Grupului Armonia, dar și specialiști din domeniul medical.




Armonia Grup anunță astăzi, 1 august 2023, deschiderea oficială SIA – Servicii Imagistica Armonia, centrul care completează sistemul medical dezvoltat de Armonia Grup alături de Armonia Hospital, Heka Hospital și Asociația Pangeea.

SIA se află pe bulevardul IC Brătianu, nr. 2-4, Constanța, în zona Kaufland (ICIL) și, prin echipamentele medicale performante și softurile de ultimă generație, impune standarde noi în investigarea imagistică preventivă și de diagnostic din oraș.

Echipa de medici specialiști în radiologie și imagistică, dar și personalul auxiliar ce își desfășoară activitatea în cadrul SIA sunt atent selectați, pentru a le oferi tuturor pacienților serviciile medicale de înaltă calitate, dar și empatie de care aceștia au nevoie.

„Încurajăm prevenția și depistarea timpurie pentru o viață sănătoasă și ne dorim să dorim să dezvoltăm un centru de excelență în imagistică atât prin valoarea tehnologică ridicată a echipamentelor noastre, cât și prin gradul înalt de experiență și profesionalism al personalului care va deservi acest centru“, au declarat reprezentanții Armonia Grup.


Citește și: 

Armonia Hospital Constanța. Abonamentul Junior, un sprijin pentru mame
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii