Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:06 11 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Națională Nuclearelectrica a cumpărat un analizor de gaze. Cine a câștigat licitația (document)

ro

28 Aug, 2018 00:00 829 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract pentru achiziția de analizor cu lichid scintilator pentru măsurători de radionuclizi beta-emițători (tritiu și C-14) din probe lichide, dar și consumabile necesare pentru instalarea completă și testarea acestuia.
 
Contractul a fost atribuit la data de 10 august 2018, prin procedură simplificată. Valoarea totală a achiziției este de 370.810,24 lei, fără TVA. Firma care a câștigat contractul este Canberra Packard SRL.
 
Persoanele responsabile de licitația au fost: Marian Șerban - director CNE Cernavodă, Dan Bigu - înlocuitor de drept director CNE Cernavodă, Georgeta Ionescu - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Titina Holobiuc - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Carmen Frunză - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Horațiu Ionescu - inginer șef departament achiziții și control materiale, Florin Georgescu - șef serviciu achiziții produse, Corina Moldoveanu - înlocuitor de drept șef serviciu achiziții produse, Mihai Adrian - director direcția de producție, Dan Timoftei - înlocuitor de drept director direcția de producție, Nicolae Florescu - șef departament dezvoltare și monitorizare sisteme de management, Florența Irina Marin - înlocuitor șef departament dezvoltare și monitorizare sisteme de management, Ion Popescu - șef serviciu tehnic radioprotecție, Vasilica Simionescu - înlocuitor șef serviciu tehnic radioprotecție, Ștefan Murgoci - înlocuitor șef serviciu tehnic radioprotecție, Cecilia Anghel - șef secția chimică, Mariana Chiriac - înlocuitor șef secția chimică, Milica Raduță - consilier juridic principal, Dana Lavinia Vladu Dinu - consilier juridic.
 
Firma câștigătoare a fost înființată în anul 1995 și are un capital social de 2.000 de lei (capital străin). Asociat unic și administrator este societatea Canberra Packard Central Europe GMBH, cu sediul în Austria, iar persoană împuternicită este Alin Vasilache Radu, în calitate de administrator.

În 2015, firma a avut șapte salariați, profit de 440.959 de lei și cifră de afaceri de 17.421.441 de lei. În anul fiscal următor, numărul de angajați a rămas identic, profitul a crescut la 463.205 lei, la o cifră de afaceri de 13.896 de lei. Anul 2017 a însemnat un număr de opt salariați, o cifră de afaceri de 17.333.939 de lei și un profit de 3.376.258 de lei.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza anunțul de atribuire a contractului. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii