Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea constănțeană Novitrade SRL a mai bifat contracte cu două spitale din România (documente)

ro

27 Jan, 2015 22:27 2924 Marime text
 
Spitalul Municipal Câmpina a organizat licitație pentru atribuirea contractului „Furnizare materiale sanitare”.

Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 154244/23.01.2015, contractual presupune furnizarea de consumabile medicale și preparate galenice. Valoarea totală finală a contractului este de 602.131,2 lei.

Câștigătorii contractelor sunt: Canbris Prod SRL, Ricomed SRL, Pansiprod Medical SRL, Alpha Brio Medical SRL, Valdomedica Trading SRL, Nova Fit 2000 SRL, Crio - 2 SRL, Novitrade SRL, Englober SRL, Cavrom SRL, Clini-Lab SRL, Bella Romania Impex SRL.

De asemenea, societatea constănțeană Novitrade SRL a mai câștigat, alături de alte 15 firme, un contract cu Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof.Dr.C.C. Iliescu" din București. Contractul constă în furnizarea de catetere, consumabile medicale și mijloace auxiliare, în valoare de 135.000 lei.

Despre societatea constănțeană Novitrade SRL

Societatea constănțeană Novitrade SRL figurează la Registrul Comerţului cu doi asociaţi persoane fizice, Nicoleta Dumitraşcu şi Florin Dumitraşcu, aceasta fiind singura afacere în care apar numele celor doi. Firma a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 7.092.708 lei, un profit net de 839.240 de lei şi 13 salariaţi. SC Novitrade SRL a fost înregistrată în anul 2002 şi îi avea, la acea vreme, ca asociaţi, pe Florin Dumitraşcu şi pe Constantin Laurenţiu Panait. Firma şi-a adjudecat anul acesta mai multe contracte şi cu Spitalul Clinic „Dr. Victor Babeş“, cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, dar şi cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ din Constanţa.


Anunţurile complete pot fi vizualizate în secţiunea „documente” a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii