Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transelectrica a atribuit un contract firmei SC Uti Grup SA (document)

ro

19 Oct, 2015 16:29 6544 Marime text
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica" SA a atribuit prin negociere fără anunţ de participare un contract ce vizează „Servicii de întreţinere şi reparaţii instalaţii de climatizare”, potrivit anunţului cu numărul 162857/19.10.2015, pentru Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Brăila.
 
Criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut” şi nu a fost organizată o licitaţie electronică. În anunţul de atribuire menţionat, la secţiunea V, „Atribuirea Contractului”, nu se specifică firma care a câştigat contractul. După ce am sunat la numărul furnizat în licitaţie, am aflat că SC Uti Grup SA, din Bucureşti, este operatorul economic declarat câştigător.
 
Detalii despre firmă
 
SC Uti Grup SA, conform datelor oferite de Registrul Comerţului, se ocupă cu “activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea” şi îi are drept acţionari persoane juridice pe TIU Holding LTD, din Cipru, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.000284% / 0.000284%, şi UTI Holdings BV, din Olanda, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99.999716% / 99.999716%.
 
Printre persoanele împuternicite se numără Cristian Ionuţ Costea, Ioan Cordoş, Cătălina Georgiana Teodorescu, Tudor Popescu, Carmen Copaci, Mihai Ianciu, Tiberiu Urdăreanu, Mihail Tănăsescu, Adrian Vasile Dragomir, Doina Paula Popescu, Lucia Urdăreanu, Adrian-Răzvan Florea, Oana Corina Roman, Ion Vonica, Mihai Daniel Grădinaru, Constantin Pintilie şi Cristian Ionuţ Costea.  
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii